21.07.2017

Pe Marko Bela îl doare rău de tot de Ziua Naţională a României

Later edit: Cosminoc îşi aduce aportul fotografic la cele scrise mai jos…

steag-udmr

„Trebuie sa intoarcem roata istoriei. Sa fim uniti in orice clipa pentru viitorul nostru si al copiilor nostri. Ne doare Trianonul, dupa alegeri e sarbatoarea nationala a Romaniei, dar evenimentul nu ne bucura, ne doare, pentru ca acea intorsatura a istoriei a insemnat 70 de ani de agonie. Nimeni sa nu ne ceara sa ne bucuram de aceasta zi, dar o respectam”, a declarat Marko Bela, zilele astea pe undeva pe la ceva manifestare apocaliptică prin importanţă.

Pe mine nu mă mai doare nimic. Dimpotrivă, simt o imensă fericire că trăim într-o Europă modernă, plenipotenţiar dezvoltată, în care putem spune fiecare ce vrem şi să ne doară în fericire şi la bască de faptul că şi pe alţii îi doare în fericire şi la bască…

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Dragi şoferi din România, voi l-aţi vota pe ăsta?

Asta e politică adevărată, nu apă plată aruncată în ochi

Niciun comentariu încă

 1. miercuri, 26 noiembrie 2008, 15:37

  Mda… Pe Mako il doare cam mult si cam des. Totusi inainte sa ne oblige sa invatam noi maghiara nu ar fi mai bine sa ii oblige pe ai lui sa invete romana? Orice maghiar serios din Ungaria nu se uita la revendicarile iredentistilor de aici decat cel mult cu mila…. cam cum te uiti la un caine frumusel dar fara stapan. Ardealul inainte de Trianon nu era unguresc ci doar sub suzeranitate maghiara. La fel cum regatul Ungariei nu a fost romanesc sub Matei Corvin.
  Ce ar trebui sa-i doara cel mai tare pe liderii maghiari de pe la noi si de aiurea e ca marii lor oameni nu au fost catusi de putin maghiari. Toti nobilii zisi maghiari din Ardeal sunt romani maghiarizati si catolicizati. Marele lor Kosshuth e de origine slovaca, iar exemplele pot continua la nesfarsit.

  Jo napot, Marko ur! Uite ca eu stiu maghiara (desi sunt roman in Romania), acuma sa faca dovada ca maghiarii traitori in Romania stiu toti romana.

  Răspunde
 2. miercuri, 26 noiembrie 2008, 15:44

  Sa ma pupe marko undeva

  Răspunde
 3. miercuri, 26 noiembrie 2008, 16:49

  e campanie, mai, ce vrei.. nu e ca si cand ar avea alta placa de pus.

  Răspunde
 4. miercuri, 26 noiembrie 2008, 16:58

  eu cred ca a fost tradus gresit pentru ca nu-mi explic cum poti sa fii la guvernare si sa agonizezi de grija trecutului si sa mai incasezi si bani de la cei care i-au provocat-o… unde-i onoarea ei de durere?

  Răspunde
 5. ŞuKăRiT
  miercuri, 26 noiembrie 2008, 17:51

  Cum uită ei să recunoască (să spună adevărul, nici vorbă!) ceea ce a fost real….
  Transilvania nu a fost niciodată parte a Ungariei. Ungaria nu a fost niciodată mai mare decât este acum. Era, ca multe alte ţinuturi din Europa de azi, parte a Imperiului Austro-Ungar. (Motivul pentru care Imperiului Austriac i s-a adăugat (după liniuţă!) Ungar, nu este greu de găsit.)
  De ce nu se simt ei, Marco (nu vi se pare că-i cam italian prenumele?! K-ul nu schimbă nimic!) Bela şi bocitoarele de pe lângă el, agonizaţi că li s-a luat Austria?!

  Răspunde
 6. miercuri, 26 noiembrie 2008, 17:59

  OFF-Topic: Treci si matale pe la mine si lasa scurt unportret ideal al politicianului roman! – http://artistu.ro/2008/11/obama-posta-romana-si-nea-gheorghe-de-la-tara/

  Răspunde
 7. miercuri, 26 noiembrie 2008, 21:00

  fotografia vorbeste de la sine. e din maramures. un steguletz… langa un tomberon!

  [IMG]http://i35.tinypic.com/vfxkdt.jpg[/IMG]

  Răspunde
 8. miercuri, 26 noiembrie 2008, 21:01
 9. miercuri, 26 noiembrie 2008, 21:01
 10. miercuri, 26 noiembrie 2008, 21:09

  nu pot uploada fotografia :(( intra pe http://cosminoc.weblog.ro/ si e hapt prima! hai noroc la blogareala! ;)

  Răspunde
 11. miercuri, 26 noiembrie 2008, 22:52

  Îi penibil tipul ăsta. Dacă se consideră ungur şi nu român de ce dracu nu merge în Ungaria să plângă acolo. ‘Zda mă-sii de ipocrit. Nici ungurii din Ungaria nu plâng atâta după Transilvania. Plâng că-i criză.

  Să se bucure domnul Bela că trăieşte în România şi nu trecem prin ce trec ungurii. Idiotul…

  Răspunde
 12. joi, 27 noiembrie 2008, 01:22

  Uite eu sunt maghiar,si stiu sa scriu si sa vb romaneste…Nu stiu de ce unii ii mai baga-n seama pe oameni ca Marko,Vadim,Le Pen,etc…
  E pacat ca romanii,ne trateaza pe toti maghiarii la fel…Asta e…In legatura cu istoria putem sa discutam ore in sir…Argumente pro si contra sunt in ambele tabere…

  Răspunde
 13. robert horvath usa
  joi, 27 noiembrie 2008, 06:36

  BASESCU GASIT IN FUNDUL GOL SI MANCAT DE SOBOLANI
  MANEUA CUCERESTE AMERICA
  Basescu gasit in fundul gol si mancat de sobolani in fata galeriei ICR din New York. Deasupra trupului sau alcolizat vegheaza doua postere care anunta spectacolul de manele ” O TIGANCA IN COPAC”sau pe americaneste „A GIPSY IN THE TREE”. Nu este o gluma,ci noul export cultural de la Bucuresti. Cladirea de 16 etaje a statului roman (sediul Misiunii la ONU,Consulatul Romaniei,ICR) nu are in schema nici un om de serviciu.(si chiar daca ar exista ,el ar avea un grad prea mare pentru a se ocupa de curatenie) Gunoiul si resturile alimentare atrag sobolanii.Ei se misca nestingheriti in timpul zilei, pe trotuarul din fata institutilor nationale. Noaptea ei ataca diplomatii care se intorc acasa de la sediul ONU, aflat in coltul strazii. Din bugetul de aproape jumatate milion de dolari al ICR, nu sau gasit bani pentru a cumpara o matura si un faras. Pentru ca majoritatea diplomatilor,ofiterilor acoperiti si a reprezentantilor culturali gatesc si pastreaza alimentele in camere, cladirea statului roman a devenit un grav focar de infectie. Amenda data de primarie este de 1000$ pe zi. Cand se vor termina banii publici, cladirea va fi preluata de statul american.Deci ce nu au reusit fortele de ordine (politie,FBI), Departamentul de Stat, Anti Defamation League, comunitatea romaneasca, reuseste asa numitul Rat Patrol. Cartierul va fi dezinfectat iar sobolanii vor fi trimisi acasa.

  Răspunde
 14. ŞuKăRiT
  joi, 27 noiembrie 2008, 09:53

  Cotos, nu toţi ungurii sunt la fel, ştiu! Am prieteni (şi chiar rude prin alianţă) unguri. Sărbătoresc cu aceeaşi bucurie atât sărbătorile româneşti (aici intră şi cele din calendarul ortodox, nu doar Ziua Naţională!) cât şi pe cele ungureşti. Evident, nu scapă ocazia să glumească pe seama asta „Tot unguru-i deştept! Până şi sărbătorile-s în dublu!”. Nu generalizez. Şi ei se simt inconfortabil atunci când aud declaraţii de-astea diletante din gura unor lideri politici de aceeaşi etnie.

  Răspunde
 15. joi, 27 noiembrie 2008, 12:18

  mersi china! fotografia merita promovata!!

  Răspunde
 16. ŞuKăRiT
  joi, 27 noiembrie 2008, 13:33

  Hm… Da-n traducere ce-nsamnă, că io nu cunosc limba. ;)

  Răspunde
 17. Roxana Lilith
  vineri, 28 noiembrie 2008, 19:12

  Eu ii doresc sa-l doara rau, dar rau de tot, in dos…poate si ceva hemoroizi, ca ma simt darnica astazi.

  Răspunde
 18. vineri, 28 noiembrie 2008, 21:28

  Sefii prietenei mele sunt unguri .. evident ca nu are liber de 1 decembrie.

  Răspunde
 19. sâmbătă, 29 noiembrie 2008, 13:53

  Abia astept sa vad ce fac aia, in Tinutul ROMANESC in care locuiesc secui… de 1 decembrie! As pune un pic ARMATA pe ei… ;))

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *