Vă invit să alegeţi naşa/naşul unei categorii pe chinezu.eu

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Mulţumiri tuturor celor care mi-au propus 54 de nume (OMG!) pentru categoria de aici de pe chinezu.eu în care scriu despre întâlnirile mele din offline cu oameni din online. Şi pentru că nu mă simt foarte confortabil să aleg eu şi ştiut fiind faptul că îmi place teribil interactivitatea cu voi m-am gândit să las în continuare decizia pe mâna voastră :)

Aşa că facem un sondaj. La care voi să votaţi denumirea de categorie care vi se pare cea mai potrivită pentru ceea ce vreau eu să apară acolo. Puteţi vota până mâine pe la amiază. Vă mulţumesc încă o dată pentru ajutor!

Evident ca „autorii” celor 5 propuneri care vor ieşi primele în urma sondajului vor intra automat, în ordinea clasamentului, pe lista de întâlniri a lui chinezu. Indiferent din ce parte a ţării sunteţi, dacă intraţi în primele 5 locuri vin eu la voi să ne întâlnim :D

Precizez că cei pe care îi vedeţi imediat după propunerile de denumiri sunt chiar cei care au propus denumirea respectiva şi că am pus propunerile în ordinea în care le-am găsit în comentarii.

[polldaddy poll=2589715]

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

21 thoughts on “Vă invit să alegeţi naşa/naşul unei categorii pe chinezu.eu”

 1. Pingback: Vreau sa ma vad cu Chinezu! | Gazutza Online

 2. Am citit o serie de propuneri pentru această categorie şi unele din ele mi se par aiurea. Numele trebuie să fie sugestiv şi să fie pe înţelesul inclusiv al neavizaţilor. Ceva de genul „blogbeer”, „blogmeet”, dar cumva pe româneşte, sau „bere offline”. de exemplu.

  În altă ordine de idei, am încercat să accesez link-ul acestei pagini de pe Twitter şi Kaspersky mi-a blocat accesul la ea, pe motiv de site de phishing. Oare de ce?

 3. Bre, da tu faci propagandă pentru consumul de bere iarna … :) Pe frigul ăsta ar trebui mărită un pic cifra octanică…. Că şi ruşii acu se conectează la reţeaua Vodcafone… :) Ţuichina.eu ar fi mai pentru noi… :)

 4. Pingback: Tweets that mention Vă invit să alegeţi naşa/naşul unei categorii pe chinezu.eu « Chinezu -- Topsy.com

 5. @Dragos in cel mai rau caz e „Maestrul Betiv” , da nici nu se poate pune problema, nu ai citit postul anterior in care era data tema. Pe langa 2-ul KorineiMS , iti pun si absent si te mai ascult si data viitoare…sa nu cumva sa nu ai caietul complet c-ai fost cam obraznic astazi.

  PS: Si un referat cu tema : „Identificarea betivului in societate”.

 6. @George așa e, nu am citit postul anterior și nu știam care e treaba cu berea, o greșeală inofensivă aș spune.

  @KorinaMS vezi? George a știut să sublinieze că am greșit ceva și fără să mă jignească, de-asta unii sunt proști, iar alții nu.

 7. Pingback: And voila cei 5 cu care voi ati decis ca o sa ma vad la o bere « Chinezu

 8. Pingback: Vreau sa ma vad cu Chinezu! | Sabina Cornovac Blog

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)