Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Vă invit să alegeţi naşa/naşul unei categorii pe chinezu.eu

Mulţumiri tuturor celor care mi-au propus 54 de nume (OMG!) pentru categoria de aici de pe chinezu.eu în care scriu despre întâlnirile mele din offline cu oameni din online. Şi pentru că nu mă simt foarte confortabil să aleg eu şi ştiut fiind faptul că îmi place teribil interactivitatea cu voi m-am gândit să las în continuare decizia pe mâna voastră :)

Aşa că facem un sondaj. La care voi să votaţi denumirea de categorie care vi se pare cea mai potrivită pentru ceea ce vreau eu să apară acolo. Puteţi vota până mâine pe la amiază. Vă mulţumesc încă o dată pentru ajutor!

Evident ca “autorii” celor 5 propuneri care vor ieşi primele în urma sondajului vor intra automat, în ordinea clasamentului, pe lista de întâlniri a lui chinezu. Indiferent din ce parte a ţării sunteţi, dacă intraţi în primele 5 locuri vin eu la voi să ne întâlnim :D

Precizez că cei pe care îi vedeţi imediat după propunerile de denumiri sunt chiar cei care au propus denumirea respectiva şi că am pus propunerile în ordinea în care le-am găsit în comentarii.

[polldaddy poll=2589715]

21 comentarii la “Vă invit să alegeţi naşa/naşul unei categorii pe chinezu.eu

 1. Law Reply

  e-MEET – pentru nume de categorie

 2. Sabina Cornovac Reply

  Deci vreau sa ma vad cu tine da? :))) Baute este o denumire romaneasca, folosite frecvent :) Ia sa nu ne mai americanizam, vorba @BlegooPR :))

 3. Sabina Cornovac Reply

  folosita* (daca tot nu ai optiune de editare)

 4. Mugur Reply

  Un “Iesi la iveala” nu merge? :)

 5. somnulescu Reply

  bre, da multi alcoolici pe aici

 6. zangaman Reply

  muahahah “Beer surfing – eftimie.net” got my vote

 7. Dragos Reply

  sa faci mai multe chestionare dastea ca prinde berea la tot romanu;

 8. A.Dragos Reply

  Cea in chineza scrisa de automod.ro mi se pare cea mai inspirata :))

 9. demostene Reply

  Apa, matz, hamei mmm… ce bine suna :)

 10. Dan Lee Reply

  Am citit o serie de propuneri pentru această categorie şi unele din ele mi se par aiurea. Numele trebuie să fie sugestiv şi să fie pe înţelesul inclusiv al neavizaţilor. Ceva de genul “blogbeer”, “blogmeet”, dar cumva pe româneşte, sau “bere offline”. de exemplu.

  În altă ordine de idei, am încercat să accesez link-ul acestei pagini de pe Twitter şi Kaspersky mi-a blocat accesul la ea, pe motiv de site de phishing. Oare de ce?

 11. Adrian SM Reply

  Bre, da tu faci propagandă pentru consumul de bere iarna … :) Pe frigul ăsta ar trebui mărită un pic cifra octanică…. Că şi ruşii acu se conectează la reţeaua Vodcafone… :) Ţuichina.eu ar fi mai pentru noi… :)

 12. Lucia Verona Reply

  Înţeleg că berea este elementul vital în offline. Dar în online?

 13. Dragoș Reply

  De ce toată lumea ți-a recomandat o chestie legată de bere sau băutură în general? Ești un chinez bețiv cumva?:)

  http://www.cucurigul.ro

 14. KorinaMS Reply

  @Dragos n-ai inteles nimic. ai 2! treci la colt, pe coji de nuca. poate pana data viitoare esti mai inteligent . . . sa retii ce ai citit!

 15. Dragoș Reply

  @KorinaMS sunt mândru de tine, păpușă. Poate până data viitoare te învață mama ta că nu e frumos să jignești pe cineva.

 16. George Nistor Reply

  @Dragos in cel mai rau caz e “Maestrul Betiv” , da nici nu se poate pune problema, nu ai citit postul anterior in care era data tema. Pe langa 2-ul KorineiMS , iti pun si absent si te mai ascult si data viitoare…sa nu cumva sa nu ai caietul complet c-ai fost cam obraznic astazi.

  PS: Si un referat cu tema : “Identificarea betivului in societate”.

 17. Dragoș Reply

  @George așa e, nu am citit postul anterior și nu știam care e treaba cu berea, o greșeală inofensivă aș spune.

  @KorinaMS vezi? George a știut să sublinieze că am greșit ceva și fără să mă jignească, de-asta unii sunt proști, iar alții nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.