Cum aş conduce ţara…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Aceast post este o leapşă primită de la Gramos şi trebuie tratat ca atare.

Dacă aş fi Hakinen. Aş conduce ţara ca şi cum Hamilton mi-ar sta la aspiraţie şi m-ar orbi năucitor cu farurile. Adică m-ar durea în paişpe de spectatori şi de întregul circuit numai să ajung io primul.

Dacă aş fi Decebal. Aş conduce ţara ca să arăt împuţiţilor de urmaşi metisaţi ai romanilor că Traian o fi fost el un mare împărat, dar cu Mailat le-am explicat cum stă treaba.

Dacă aş fi Oana Zăvoranu. Aş conduce ţara în sensul că nu. Pentru că aş avea mult prea multă treabă cu provocările pe care rolurile de pe şi din afara scenei mi le aruncă, precum mucul în ciorbă, în faţă.

Dacă aş fi Hagi. Aş conduce ţara ca şi pe Steaua când era antrenor. Adică aproape aş câştiga, aproape ne-am califica.

Dar cum sunt chinezu. Aş conduce ţara. Dar numai un pic. Cât să îmi dau seama că o ţară nu poate fi condusă. Cel mult înţeleasă…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Cum aş conduce ţara…”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)