Întâmplare cu serviceul Renault-Nissan din Sibiu

Vineri seara, mai spre noapte, de fapt, înspre 12, eram în maşină cu tot fameleonul, căci mergeam (ca să nu zic ne deplasam) spre Baia Mare, unde eram naşi la botezul minunatului Rareş (să vă trăiască, Ramona şi Ovi).

Pe lângă faptul că am stat vreo 3 ore la Căciulată din cauza unui accident naşpet întâmplat pe undeva pe Valea Oltului, pe când mai aveam noi vreo 20 de km până la Sibiu, începe să îmi vuiască ceva la roata dreapta faţă şi să încălzească rău de tot.

Trag pe dreapta. Sun la asistenţă rutieră non-stop la cei de la Dacia. Răspunde o doamnă, foarte drgăuţă. Îi spun ce mi se întâmplă, la care ea zice ori e blocat etrierul ori s-a spart rulmentul şi că în ambele cazuri e grav şi să nu mai forţez. Mă întreabă dacă să îmi trimită maşina să mă ducă până în Sibiu pe rampa, adică mă costa distracţia vreo 3 milioane. Zic nu, merci că şi de o rup ajung până la Sibiu. Şi ajung până la Sibiu. Fără să o rup. Luăm o cameră la o pensiune de pe acolo.

Dimineaţa la prima oră mă duc la serviceul Renault-Nissan de la intrarea în Sibiu. Ajung pe la 9 fără 10. La 9 fără 5 se deschide poarta. Intru la recepţie, unde un tânăr domn, foarte simpatic, mă salută zâmbitor şi mă întreabă cu ce mă poate ajuta. Îi explic, el zice haideţi să facem o tură cu maşina să vedem cum se simte. Facem tura, după care o duce în service. Eu mă duc în zona de clienţi, unde aveau plasmă cu satelit şi wireless free.

După 15 minute mă roagă domnul simpatic să vin la maşină. Îmi spune că cel mai probabil intrase o piatră pe la plăcuţele de frână, etrierul s-a blocat, dar cum am stat noaptea pe dreapta, totul a revenit la normal. Şi că a curăţat pe acolo ce era de curăţat şi că pot să plec liniştit. Îmi întinde cheile şi îmi spune, la fel de zâmbitor, drum bun.

Io, fireşte, rămân un pic blocat şi zic păi unde plătesc. La care el zice ce să plătiţi, că nu am făcut nimic la maşină, drum bun să aveţi. Şi zâmbeşte din nou…

Întâmplări de genul ăsta zău că îţi dau motive energice de optimism.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Întâmplare cu serviceul Renault-Nissan din Sibiu”

  1. Se pare ca exista sanse de normalitate in tara asta.. :) Pe vremea cand eram taximetrist am parcat cam neregulamentar undeva in centru in asteptarea clientei care era coborata cu treburi prin zona. Eram extrem de relaxat, ascultam ceva muzica si la un moment dat bate cineva in fereastra.Ma uit cine naiba e si dau ochii cu un baiat de la circulatie.In timp ce ma scormoneam prin hard disk dupa o minciuna valabila politistul ma saluta si imi spune:Domnule vedeti ca e un loc de parcare un pic mai incolo. Am ramas siderat. Macar 90% din baietii de la circulatie mi-ar fi scris deja chitanta.

  2. @adc @iulian n
    ce aveti bai??? ca omul de la service habar nu avea cine sunt io
    de fapt sunt fix ambreiajul oricum
    a fost un gest misto facut de el pentru un necunoscut cu probleme
    of of numai la bloguri va sta capul :D

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.