Hopaaaaaaaaaaa! Ia uite la departamentul new media din TVR cu cât talent se mişcă…

01.10.2008

Ştirile de pe TVR 2 de la 21.30 sunt ştirile care mie îmi plac cel mai mult. Nu zic că sunt cele mai bune, nu zic că sunt cele mai complete, nu zic că sunt cele mai nu ştiu cum. Zic doar că astea îmi plac mie cel mai mult.

Ieri, fără nici legătură directă cu ce am zis mai sus, văd ştirea de mai jos. Cu participarea lui Sorin Tudor. Cu departamentul new media de la TVR care s-a apucat să facă o analiză de discurs şi de mesaj ale partidelor politice şi ale magnificilor lor reprezentanţi, folosind nu ştiu ce soft. Nici măcar nu mă interesează dacă din punct de vedere metodologic respectiva analiză este un balşoi bullshit. Nici măcar nu mă interesează care au fost cauzele abscose care au dus la realizarea acestei isprăvi. Ce mă interesează şi chiar apreciez la cei din new media de la TVR e că încearcă să pună altfel problema. Ceea ce, la ce se întâmplă prin televiziunea de stat, este enorm…

PS. Sorine, chiar îmi pare rău că nu aivenit la Politica 2.0 să mai schimbăm şi noi o vorbă.

5 comentarii la “Hopaaaaaaaaaaa! Ia uite la departamentul new media din TVR cu cât talent se mişcă…

  1. Sorin Tudor Reply

    Multam fain pt imagini!

    Si mie mi-ar fi placut sa mai schimbam o vorba, doua… Chiar vorbesc serios! Sper sa ne reusim sa ne vedem cat mai curand si sa ne mai veselim nitel. Slava Domnului, motive de voie buna avem cat cuprinde! ;)

  2. Daca doriti sa revedeti | Sorin Tudor
  3. Marius Pahomi » » quickies
  4. Igor Reply

    Tare rau New Media de la TVR care totusi se pare ca stiu de http://holycow.typepad.com/holycow/2008/09/wordle-type-stu.html si un link gen tag line http://wordle.net/. Au dat un copy paste din platforma si WOW a iesit un studiu New Media al TVR. Bravo baieti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.