Care aveţi oraşul bestial, băi?

Later edit: Pietricel mi-a atras atenţia că am uitat să dau leapşa unui bucureştean. Nu, nu uitasem, dar dacă tot nu ai avut ce lucra, ia ocupă-te tu de problemă, dragă Pietricel, şi spune-ne de ce e bestial Bucureştiul :))

Din start vă spun că indiferent pe unde o să mă poarte viaţa asta năstruşnică uneori, indiferent în ce oraşe o să sălăşluiesc, Baia Mare rămâne Oraşul Meu, ăla propriu şi personal, de suflet şi la suflet. Asta ca să răspund foarte clar la leapşa lui Dan Ciulea :)

Bine, el îmi cere să spun de ce oraşul meu e bestial. Dincolo de superlativul pe care îl implică o astfel de exprimare şi care, eu fiind mare fan de relativisme, nu mă coafează decisiv :)), pot spune cu mâna pe inimă că Baia Mare este oraşul meu bestial pentru că acolo mi s-au întâmplat o grămadă de „primele” :) A căror sumă nu dă deloc cu virgulă şi creează caracterul de bestialitate :))

Prima prietenie, prima bătaie, prima dezamăgire, prima dragoste, prima întâlnire cu muzica, prima întâlnire cu sportul, prima întâlnire cu caracterul oamenilor, prima carte, primul concert, primul prieten adevărat, primul job, primul salariu, prima…, prima…, prima…

Aţi înţeles ideea :)

Şi ca să „regionalizăm” leapşa :)), o dau mai departe către Crina, Oana, Irongates, Sorin, Crivăţ, staupenet.ro, Cristi, Bloghita, Daniel şi Laurenţiu. Evident că aş fi mai mult decât onorat dacă aţi prelua-o şi alţii, mai ales din oraşele mai mici şi de o frumuseţe răpitoare :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

15 thoughts on “Care aveţi oraşul bestial, băi?”

  1. Pingback: Brasovul, un oras invidiat « Blog din varf de nori

  2. Pingback: De ce e Timişoara un oraş bestial « Irongates's Blog

  3. Și eu îmi iubesc orașul, Tulcea… atât de mult încât i-am făcut și un site. În el (orașul) m-am născut, în el am revenit după fiecare tentativa de plecare, în el îmi cresc frumos fetița și în el cred că o să ies la pensie și o să am grijă de nepoți :) Am zis aici de ce Tulcea e un oraș fain, vă invit și pe voi să îl descoperiți: http://www.iubesctulcea.ro/descopera-tulcea.html

  4. Pingback: De ce e orasul meu bestial? « Blogul lui Sorin Grumazescu

  5. Pingback: Bucurestiul meu iubit… « Ioana Anescu (Abe) – File de realitate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)