Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Decât nişte lepşe politice

InconstantIN, Lucia Verona şi Cristi de la Rating Politic mă întreabă “Cine vor fi actorii la prezidenţialele din 2014?” E greu de spus cine vor fi. Nu fac predicţii de astea într-o Românie pentru care anul e lună, luna e zi şi ziua e minut. Dar un lucru în ceea ce mă priveşte este cert: vreau să candideze o femeie cu şanse reale să ajungă preşedintele României. Nu am nici chef şi nici neuronul disponibil pentru a vă explica de ce am ajuns la această concluzie, dar bănuiţi şi voi unele considerente de bun  simţ. Plus că pe subiectul ăsta o să dau imediat şi io o leapşă. Vreau să aud mai multe păreri pe chestiunea în cauză.

Îi răspund aceluiaşi InconstantIN la o leapşă mai veche, ce trece fix razant pe lângă mine. Căci la întrebarea “De ce nu Oprescu?” nu am cum să răspund căci aş intra într-o teribilă disonanţă cognitivă. Pentru că eu votez cu Oprescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.