Decât nişte lepşe politice

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

InconstantIN, Lucia Verona şi Cristi de la Rating Politic mă întreabă “Cine vor fi actorii la prezidenţialele din 2014?” E greu de spus cine vor fi. Nu fac predicţii de astea într-o Românie pentru care anul e lună, luna e zi şi ziua e minut. Dar un lucru în ceea ce mă priveşte este cert: vreau să candideze o femeie cu şanse reale să ajungă preşedintele României. Nu am nici chef şi nici neuronul disponibil pentru a vă explica de ce am ajuns la această concluzie, dar bănuiţi şi voi unele considerente de bun  simţ. Plus că pe subiectul ăsta o să dau imediat şi io o leapşă. Vreau să aud mai multe păreri pe chestiunea în cauză.

Îi răspund aceluiaşi InconstantIN la o leapşă mai veche, ce trece fix razant pe lângă mine. Căci la întrebarea „De ce nu Oprescu?” nu am cum să răspund căci aş intra într-o teribilă disonanţă cognitivă. Pentru că eu votez cu Oprescu.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)