Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Deci, aşa la bâză, cât a costat noul site al Guvernului?

Nu că aş avea asemenea preocupări care necesită, orişicât, o oarecare dibacie. Dar, vorba lui Mihnea, care ştie el ce ştie şi de ce ştie ce ştie, cam cât a costat noul site al Guvernului executat de cei de la Kondiment aka inpolitics şi alte alea? Strică să întrebăm şi de licitaţie sau ce?

0 comentarii la “Deci, aşa la bâză, cât a costat noul site al Guvernului?

 1. Darius Reply

  În primul rând nu se mai fac de ani buni site-uri cu dropdown-uri în cascadă. Optimizarea e amatoricească. Poza din header nu se traduce când schimbi pe EN, că deh, e poză. Poza lui Nicolăescu e precum el: cu artefacte de întindere mai mult decât i-e plapuma… Multe bug-uri pot găsi dacă vreau. Una peste alta, e mult mai ok decât vechiul, dar totul se reduce la design.

  Cât a costat? Nu ştiu. Cât ar trebui să coste? Maxim 20.000 euro. Dar maxim. Alţii fac ecommerce-uri de la 0 pentru mai puţin.

 2. mihnea Reply

  Gasiti-mi si mie, va rog, firma Kondiment Solutions pe vreun contract cu statul.

 3. mihnea Reply

  aflat. 11000 de euro. care Kondiment Solutions e de fapt Kondiment Services, care e de fapt eKontent. te doare capul :)

 4. George Hari Popescu Reply

  Frumoasă adaptare a temei de la http://www.revolutiontheme.com/magazine . Dar nu trebuia să păstreze totuşi creditul în subsol. Oricum, au instalat oamenii şi Lightbox şi alte plugin-uri. Dacă ştiam că se plăteşte aşa bine pentru instalarea şi configurarea WordPress-ului, mă îmbogăţeam pînă acum.

 5. George Hari Popescu Reply

  Era de fapt “Dar nu trebuia să păstreze totuşi creditul în subsol?”, cu semnul întrebării, deci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.