20.07.2017

Au venit ai nostri la putere. Da’ numa’ la rugby…

Nu stiu altii cum sunt, da’ io am asa un sentiment dulce-amarui cand vad cum oameni „de-ai mei”, din generatia mea si din cercul meu de prieteni, ajung prin niste functii. Nu neaparat de alea mari de ti-e si frica sa te gandesti la ele, ci, mai ales, la cele oarecum simbolice. Pentru ca, asa simt io, ce mai vreti acuma…, cand te uti la ei parca vezi ca trece vremea, ca imbatranesti, ca generatiile se schimba, ca a venit randul generatiei tale sau ca… in fine, v-ati prins voi…

Dar sa lasam aceasta filosofie de 2 bani jumate si sa va anunt, de data aceasta doar cu bucurie, ca unul din cei despre care am facut nitel vorbire mai sus este noul director de comunicare al Federatiei Romane de Rugby. Unii dintre voi il stiti din offline, altii de pe blogul lui, altii de pe siteul de rugby pe care abia ce il lansase. Este cel care a adoptat moaca asta serioasa din poza de mai jos, fotografie executata de subsemnatul la conferinta de presa de astazi de la sediul Federatiei. Individul din imagine se intituleaza in acte Lucian Lorin.

Ce sa iti urez io tie, bai Lucian, tata? Sa ramai cat mai mult acolo, fireste :D Ca sa nu iti scot dupa aia ochii pe principiul bine ca am consumat atata timp sa scriu un post despre tine si tu m-ai lasat cu ochii in soare :D

Crouch! Touch! Pause! Engage!

Lucian Lorin 1

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Acesta este un post cu multe linkuri si cu un pic de vin

Bloggerii carora le place rugbyul sunt rugati sa zica DA!

11 comentarii

 1. marți, 8 decembrie 2009, 18:29

  Sa ramana si sa faca si treaba :D

  Răspunde
 2. lol
  marți, 8 decembrie 2009, 21:18

  Domnule Chinezu de ~ 1 ora ma gândesc, nu numa șed : sa te întreb sau sa îmi vad de câlții mei, postarea pe care ai făcut-o ma îndeamnă sa tastez.
  La știri s-a anunțat ca un număr de fotbaliști au fost puși sub sechestru asiguratoriu de către fisc de la diverse cluburi.
  Brusc mi-a revenit în minte o poveste SF citita acum50 de ani:. Un om bogat a cumpărat o prima balerina, un fotbalist și un pitic ca sa creeze în palatul lui omul perfect. Inițial a hotărât sa împerecheze balerina cu fotbalistul. S-a răzgândit și a hotărât sa împerecheze balerina cu piticul. Nu a avut noroc , intre timp balerina și fotbalistul sechestrații în palat s-au îndrăgostit și pentru ca urmau sa fie despărțiți au ucis bogătașul.
  Deci domnul Chinezu întrebare : în următorii ani când o intreprindere intra în insolventa se pun sub sechestru muncitorii!! Ce zici!! Sau smintiții care ne conduc o sa plătească la fel ca bogătașul???

  Răspunde
 3. miercuri, 9 decembrie 2009, 00:49

  MULTUMESC CHINEZULE!!!
  CATE BERI AM ZIS CA ITI DAU :)) ?

  Răspunde
 4. miercuri, 9 decembrie 2009, 01:08

  lol. vreau si eu bere.

  :)

  Răspunde
 5. miercuri, 9 decembrie 2009, 05:17

  […] devine evident de ce m-a pansat la ficat vestea chinezească. Brava, Luciane! Da’ să nu te aud că strigi Mark! din afara douăjdoiului, că avem […]

  Răspunde
 6. miercuri, 9 decembrie 2009, 05:35

  merge o bere si la mordechai :)
  bai turambare pai tu mai poti ma ? mai intra :D? :p

  Răspunde
 7. dana
  miercuri, 9 decembrie 2009, 10:04

  mamaaaaaaaaa domn’ director :))

  Răspunde
 8. Adrian SM
  miercuri, 9 decembrie 2009, 11:20

  Să sperăm la „Turneul celor 7 naţiuni” ?

  Răspunde
 9. balaban
  miercuri, 9 decembrie 2009, 11:22

  foarte tare .
  bv lorine :)

  Răspunde
 10. miercuri, 9 decembrie 2009, 18:04

  cine sa faca treaba? o sa se aleaga prafu!

  Răspunde
 11. joi, 10 decembrie 2009, 13:01

  asa imbatranim… ai perfecta dreptate

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *