Au venit ai nostri la putere. Da’ numa’ la rugby…

Nu stiu altii cum sunt, da’ io am asa un sentiment dulce-amarui cand vad cum oameni „de-ai mei”, din generatia mea si din cercul meu de prieteni, ajung prin niste functii. Nu neaparat de alea mari de ti-e si frica sa te gandesti la ele, ci, mai ales, la cele oarecum simbolice. Pentru ca, asa simt io, ce mai vreti acuma…, cand te uti la ei parca vezi ca trece vremea, ca imbatranesti, ca generatiile se schimba, ca a venit randul generatiei tale sau ca… in fine, v-ati prins voi…

Dar sa lasam aceasta filosofie de 2 bani jumate si sa va anunt, de data aceasta doar cu bucurie, ca unul din cei despre care am facut nitel vorbire mai sus este noul director de comunicare al Federatiei Romane de Rugby. Unii dintre voi il stiti din offline, altii de pe blogul lui, altii de pe siteul de rugby pe care abia ce il lansase. Este cel care a adoptat moaca asta serioasa din poza de mai jos, fotografie executata de subsemnatul la conferinta de presa de astazi de la sediul Federatiei. Individul din imagine se intituleaza in acte Lucian Lorin.

Ce sa iti urez io tie, bai Lucian, tata? Sa ramai cat mai mult acolo, fireste :D Ca sa nu iti scot dupa aia ochii pe principiul bine ca am consumat atata timp sa scriu un post despre tine si tu m-ai lasat cu ochii in soare :D

Crouch! Touch! Pause! Engage!

Lucian Lorin 1

11 comentarii la “Au venit ai nostri la putere. Da’ numa’ la rugby…

 1. Pavel Răspunde

  Sa ramana si sa faca si treaba :D

 2. lol Răspunde

  Domnule Chinezu de ~ 1 ora ma gândesc, nu numa șed : sa te întreb sau sa îmi vad de câlții mei, postarea pe care ai făcut-o ma îndeamnă sa tastez.
  La știri s-a anunțat ca un număr de fotbaliști au fost puși sub sechestru asiguratoriu de către fisc de la diverse cluburi.
  Brusc mi-a revenit în minte o poveste SF citita acum50 de ani:. Un om bogat a cumpărat o prima balerina, un fotbalist și un pitic ca sa creeze în palatul lui omul perfect. Inițial a hotărât sa împerecheze balerina cu fotbalistul. S-a răzgândit și a hotărât sa împerecheze balerina cu piticul. Nu a avut noroc , intre timp balerina și fotbalistul sechestrații în palat s-au îndrăgostit și pentru ca urmau sa fie despărțiți au ucis bogătașul.
  Deci domnul Chinezu întrebare : în următorii ani când o intreprindere intra în insolventa se pun sub sechestru muncitorii!! Ce zici!! Sau smintiții care ne conduc o sa plătească la fel ca bogătașul???

 3. rekinoo Răspunde

  MULTUMESC CHINEZULE!!!
  CATE BERI AM ZIS CA ITI DAU :)) ?

 4. Turambar Răspunde

  lol. vreau si eu bere.

  :)

 5. rekinoo Răspunde

  merge o bere si la mordechai :)
  bai turambare pai tu mai poti ma ? mai intra :D? :p

 6. dana Răspunde

  mamaaaaaaaaa domn’ director :))

 7. Adrian SM Răspunde

  Să sperăm la „Turneul celor 7 naţiuni” ?

 8. balaban Răspunde

  foarte tare .
  bv lorine :)

 9. Ionut Răspunde

  cine sa faca treaba? o sa se aleaga prafu!

 10. razvanserbu Răspunde

  asa imbatranim… ai perfecta dreptate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: