De ce aş vota cu ei…

Leapşă de la Moche & Mordechai. De ce aş vota cu cei patru prezidenţiabili mai acătări. Mda…

Eu votez cu Oprescu. Din pricini pe care le-am preciza mai pe îndelete aici.

De ce aş vota cu Băsescu? Singurul motiv care m-ar face să pun tremurând a scârbă ştampila pe ăsta ar fi dacă ar ajunge în turul 2 cu un imbecil mai mare ca el. Ceea ce, trebuie să recunoaşteţi, e chiar greu să se întâmple. Altfel, veci pururi amin nu aş vota cu el.

De ce aş vota cu Geoană? Doar în anumite cazuri, unul dintre ele fiind identic cu cel precizat mai sus la Băsescu. Şi poate pentru că e candidatul unui partid de stânga, aşa cum e el vai mama lui. Dar în rest nu prea…

De ce aş vota cu Crin? Poate pentru că, dacă ar ajunge preşedinte, ar fi un şef de stat care nu ar sări mereu cu coiul în stâncă aşa cum a făcut-o zbanghiul marinar. Mi-e simpatic Crin. Am un feeling că am putea fi chiar prieteni buni. Dar asta nu prea e de ajuns.

Dau mai departe leapşa lui Lorin, lui Adi Hădean şi lui Lucian.

4 comentarii la “De ce aş vota cu ei…

 1. newdada Răspunde

  Ca n-avem cu cine …
  Eu votez tot cu Tudor:
  http://newdada.wordpress.com/2008/11/22/eu-votez-cu-tudor-chirila/

 2. Adi Hadean Răspunde

  Mulțam de leapșă, o să răspund pe loc, aci la tine că mă tem să pun băsescu și mâncare pe aceeași pagină:-)) (băsescu a venit primul în minte, putea fi geoană, de exemplu). răspunsul meu e ăsta:
  nu aș vota cu nimeni și nici nu o să votez. dacă m-o lămuri doctorul, are o șansă mică, mică, cât acidu’ dezoxiribonucleic. da’ nu prea cred.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: