Singurul mod în care îmi place Turcescu

02.07.2008

De fapt nici măcar despre Turcescu nu este vorba în acest post. Ci despre City FM, un post de radio pe care nu îl laud îndeajuns şi pe care nu îl pomenesc destul. E postul care merge nonstop la mine în maşină, pe radionet şi, foarte rar e drept, şi în bucătărie. Jos pălăria pentru că există un asemenea post de radio. Deşi, ca o umbră ce îmi trece peste sprânceană, le-am dat acuma câteva luni în care îi întrebam ceva despre o anumită piesă din playlistul lor şi au răspuns cucu…

În fine, postul ăsta, în care nu este vorba despre Turcescu, a pornit de la comunicatul de mai jos. Dar, că tot veni vorba, atunci când vorbeşte despre muzică e singura dată când îmi place de Turcescu…

Robert Turcescu are temeinice cunostiinte muzicale, in special din zona muzicii rock.
In cadrul Emisiunii City Talk moderata de Arthur Suciu, Robert Turcescu a facut nu numai dovadata dragostei sale pentru muzica rock, ci si a aratat ca este un bun cunoscator al istoriei rock-ului. Noile sale preocupoari sunt insa legate mai degraba de jazz, fata de care a facut deja o pasiune.
Realizatorul de emisiuni de la Realitatea TV mai vorbeste si despre felul in care a reusit sa o convinga pe prietena sa, Oana Sarbu sa vina impreuna cu el la concertele rock. Un Turcescu altfel numai la City Fm sambata 5.082008 de la ora 14.30 si in reluare marti 8.08.2008 de la ora 22.00.

pr@cityfm.ro
pr@cityfm.ro
http://www.cityfm.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Singurul mod în care îmi place Turcescu”

  1. Mie Turcescu imi place „pane” sau sos de ceapa. :D
    Apropos, mi-a zis mie o pasarica, ca in urmatorul episod cu Make, Mesterul Manole si cu Ana o sa fie si un chinez pe acolo. Stii ceva de asta?
    Pana atunci, in episodul 3 si jumatate… a inviat Make! Evident, la mine pe blog.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)