#recomandari

Salonul Auto Top Gear mi se pare o idee beton. Ca doar nu puteau sa lasa brandu’ jos, cum ar veni :) Intrati si vedeti cum puteti aparea intr-o fotografie alaturi de super-masini. Foarte funny ideea :)

Salesul caritabil organizat de Tabu se intoarce. Dupa ce in urma primei editii organizatorii au reusit sa stringa 14465 RON din vinzarea a 129 de obiecte, acum licitatia s-a „improspatat” cu alte itemuri donate de celebritati. Data trecuta am fost infrant (dar ce dulce infrangere :)) in licitatia pentru un tricou Liverpoool’96. Acuma ma uit sa vad ce alte chestii sportive au sa ma bag din nou :)

In Israel exista o clinica medicala ce are o fundatie independenta care strange fonduri internationale pentru a plati operatiile pe cord la copii. Site-ul fundatiei este www.saveachildsheart.org sau se poate suna la redactia Radio Romania Cultural unde se pot cere detalii de la Corina Negrea si Dan Manolache.

Stiri de bine. Acum on line. Serios! La stiridebine.ro. Chiar m-am bucurat sa vad ca a aparut un asemenea site. Nu l-am studiat temeinic. Ca abia aseara am aflat de el. Dar m-am dus pe increderea in Ioana :) si de aia vi-l recomand acuma.

Uite un blog care vrea sa faca o campanie de informare despre Uniunea Europeana. Faptul ca e implicata Daciana Sarbu este un lucru mai mult decat ok. Dar implicarea verisoarei mele Codruta Filip este adevartul motiv pentru care scriu de acest blog :) Mai e de lucru la el pe chestiuni tehnice, dar ideea de euroeducatie pe care vrea sa „pedaleze” e foarte buna.

2 comentarii la “#recomandari

  1. Stiri de Bine Răspunde

    Multumim pentru incredere si recomandare! :)

  2. Codruta Filip Răspunde

    Nu m-am gandit ca vei pune linkul la recomandari, dar acum ca ai facut-o, se multumeste frumos:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: