5 bloguri noi in blogroll la mine. Crouch Touch Pause Engage!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Anuţasem zilele trecute că ofer 3 locuri în blogroll la mine (numit de unii pişicheri Marele Blogroll Chinezesc) pentru cei care publică pe blogul lor un eseu despre frumuseţea rugbyului, în cadrul concursului lansat de Federaţia Română de rugby.

Acuma vă întreb eu pe voi: aţi fi putu voi alege doar 3 din cei cinci selectaţi mai jos? Căci eu, recunosc, nu am fost în stare… Aşa că toţi cei de mai jos au de astăzi onoarea de a figura în blogrollul subsemnatului. Nu ştiu cu ce le aduce asta bani în portofel, dar e o recunoaştere minimă din partea mea pentru modul în care au scris (sau fotografiat) despre rugby.

Mulţumesc aşadar lui Mihai, Cristian, zerocinci, anticalofilul, Tudor Andrei.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “5 bloguri noi in blogroll la mine. Crouch Touch Pause Engage!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)