Nou: Studiu bazat pe răspunsurile primite din partea a 153 de top influenceri. Cere gratuit rezultatele studiului aici.

Premieră cosmică la chinezu: also sprache chineza!

05.04.2008

Da, s-a întâmplat. Senzaţionala mea soţie a glăsuit în premieră cosmică pe blog la chinezu. Şi nu la abureli politic-plictisitoare. Nu la deja celebrul „Raport săptămânal pentru pitici” (pe care îl savurează în deplină cunoştinţă de cauză) ci, firesc şi absolut normal, la postarea cu musacaua executata de moi. Unde, văzând cohorta de comentatori necredincioşi şi care cereau dovadaaaaaaaaaaa, a intrat şi a garantat într-un mod minunat, aşa cum e ea, că am fost un mare bucătar (de data asta…).

Un scurt CV al Adinei mele, în viziune chinezărească: dacă aş mai fi căutat încă vreo 3 milioane de ani lumină şi vreo 17 galaxii locuite nu aş fi găsit pe cineva care să se apropie măcar de cota de TVA de 19% din cât de minunată e doamna mea…

0 comentarii la “Premieră cosmică la chinezu: also sprache chineza!

 1. kmi Răspunde

  …Si „ar fi trebuit s-o inventezi” – stiu ca-ti place sa fii original, da’ exprimarea aia a fost atat de misto incat merita un bis…:)

 2. anca Răspunde

  draga familie de chinezu(cu pitici cu tot),amu ca va „cunosc” pe tati pot spune ca sinteti tare faini! sa traiti bine(:) )si sa va mai laudati cu retetele voastre(amu v-am iertat ca nu aveti poze).

 3. nenea cosmos Răspunde

  Nenea Cosmos încurajează manifestările cosmice, deci inclusiv pe cea de faţă!

 4. Andrei Monciu Răspunde

  imi place cum vb de sotia ta, ala da, respectele mele :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.