24.04.2017

Premieră cosmică la chinezu: also sprache chineza!

Da, s-a întâmplat. Senzaţionala mea soţie a glăsuit în premieră cosmică pe blog la chinezu. Şi nu la abureli politic-plictisitoare. Nu la deja celebrul „Raport săptămânal pentru pitici” (pe care îl savurează în deplină cunoştinţă de cauză) ci, firesc şi absolut normal, la postarea cu musacaua executata de moi. Unde, văzând cohorta de comentatori necredincioşi şi care cereau dovadaaaaaaaaaaa, a intrat şi a garantat într-un mod minunat, aşa cum e ea, că am fost un mare bucătar (de data asta…).

Un scurt CV al Adinei mele, în viziune chinezărească: dacă aş mai fi căutat încă vreo 3 milioane de ani lumină şi vreo 17 galaxii locuite nu aş fi găsit pe cineva care să se apropie măcar de cota de TVA de 19% din cât de minunată e doamna mea…

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Albume, albume, albume…

Blog de 1000

Niciun comentariu încă

 1. kmi
  sâmbătă, 5 aprilie 2008, 09:26

  …Si „ar fi trebuit s-o inventezi” – stiu ca-ti place sa fii original, da’ exprimarea aia a fost atat de misto incat merita un bis…:)

  Răspunde
 2. anca
  sâmbătă, 5 aprilie 2008, 17:32

  draga familie de chinezu(cu pitici cu tot),amu ca va „cunosc” pe tati pot spune ca sinteti tare faini! sa traiti bine(:) )si sa va mai laudati cu retetele voastre(amu v-am iertat ca nu aveti poze).

  Răspunde
 3. duminică, 6 aprilie 2008, 16:10

  Nenea Cosmos încurajează manifestările cosmice, deci inclusiv pe cea de faţă!

  Răspunde
 4. luni, 7 aprilie 2008, 07:11

  imi place cum vb de sotia ta, ala da, respectele mele :D

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *