O bere mizerabilă de la Mega Image

Sunt curios din fire. Că aşa m-a făcut mama. Aşa că atunci, ieri, când am fost pe la Mega Image de pe Titulescu să cumpărăm una alta, am observat cu ochiul meu de vultur şi un sortiment de bere cu un design jenant (dar nu importă) din gama 365, brand propriu al celor de la Mega Image. Evident că, în ciuda semnalului sinaptic de alarmă dintre neuronii mei, am cumpărat doza. Că eram prea curios. Catastrofă adevărată. Berea e mai mult decât mizerabilă. Am băut maxim 213 ml din ea după care am deşărtat ce a mai rămas în chiuvetă întru gloria berilor adevărate care se pot bea chiar până la ultima picătură

10 comentarii la “O bere mizerabilă de la Mega Image

 1. ddragos Reply

  exagerezi e o bere f buna pt pretul pe care il platesti e mai buna decat multe allte

 2. vionescu Reply

  Hmm.. am incercat si eu berea respectiva si e destul de buna. Probabil chinezu e obisnuit cu alte tipuri de beri/chinezarisme (sau sinapsele lui sunt destul de alterate si emit semnale de alarma – cui si de ce nu “importa”)..

 3. Banater Reply

  E foarte misto berea asta belgiana care sustii ca nu ti-a placut! Cand merge careva de la noi in zona Bucuresti- Ploiesti nu ratez ocazia si-l trimit si la un MegaImage sa-mi ia carca de bere de-asta. Eu sunt banatean, deci din partea de vest a RO, si dupa cum stii la noi s-a facut prima fabrica de bere. “Timisoreana'” e mult mai proasta decat era in urma cu 10- 15- 20 de ani. Dar pe vremea aceea am baut si alte beri bune produse in Banat: Ciclova si Arbema. Ca sa nu-ti mai scriu cate marci de bere de la unguri, austrieci, nemti etc. am testat…. Inclusiv cea mai veche marca de bere din lume, dateaza aprox. din anul 1000, se fabrica si in prezent: Weltenburgerkloster. Crede-ma, e ok berea belgiana 365 care se gaseste la MegaImage.

 4. metodicutz Reply

  am nimerit acum pe aici ca tocmai am desfacut doza cu berea impricinata. desi…cinezu are dreptate! e o poshirca ordinara! de cum am desfacuto ma izbit un miros de bors…am gustato cu teama…e najpa…o trimit dupe aia a lu cinez :))

  e sau nu belgiana…e najpa! mai puneti 30 bani si merge un golden brau net superior.

 5. sorin Reply

  Berea asta e facuta sa o bei cu un grad mai jos de inghet, si sa o bei capac, nu sa stai sa te inchini la ea. Ai scos-o din congelator, o torni in halba si o dai peste cap.

 6. Don Giovanny Reply

  cred ca sunteti batuti in cap,e o bere extraordinara,vorbesc de cea la doza si daca vrei sa fie intr-adevar de vis bea berea rece nu luata de pe raft la 50 grade Celsius…

 7. Frant Reply

  Bere ca la Ciclova Montana nu o sa se mai gaseasca niciodata.
  Pacat ca s-a furat tot din fabrica. Apa din munte se spune ca era secretul berii de Ciclova

 8. Nastase Ion Reply

  Sunt bautor de bere de cand era lupul catel. Aceasta marca de bere de care se plang unii, este extraordinar de buna Dar ca orice bere, se consuma rece.Cred ca cei care o dezaproba , ori nu au frigider, ori il au stricat.

 9. Niculescu Reply

  O bere excepțional de buna!

 10. Dani12 Reply

  Sunt de paraee ca daca consumai 214 ml din ea ai fi avut alta parere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.