Doamnele și internetul (nu îmi place să zic femei :D)

Serios, nu îmi place să le zic femei celor cu care mă întâlnesc sau cu care relaționez. Cei care mă cunosc cât de cât știu că am doar doi termeni pe care îi folosesc în relația cu sexul opus (intenționat am folosit acest barbarism, da :D), atunci când nu le spun direct pe nume: ”șefa”, asta înseamnă că deja am ajuns la un suficient nivel de simpatie reciproca; ”doamnă”, când încă ne tatonăm, adică un fel de purgatoriu pentru ”șefa” :)) Femei mi se pare atât de impersonal că nu mi se mai pare deloc :D

Dar indiferent cum le spunem, că doar aici e fiecare cu… dar mai bine nu zic vorba aia sfântă a mea căci în acest context aș putea fi acuzat de sexism :D, e bine nu numai să le respectăm, ci și să învățăm de la ele. Chiar și în ceea ce privește internetul, unde care mai de care ne dăm mai macho (if you know what I mean :D).

De aceea salut cu mare drag (bun, m-ați prins, așa fac de fiecare dată când vine vorba de un eveniment al lui Manafu :D), conferința Women on Web, de la care eu personal aștept răspunsul la o întrebare fundamentală: cum se face că deși doamnele stau mai mult decât noi băieții pe internet, cu toate acestea sunt slab reprezentate la nivel de… și aici completați voi punctele, căci și asta e o chestie interesantă de analizat :)

Înțeleg că Radio Lynx va transmite în direct conferința. Ceea ce nu-i rău deloc pentru cei care nu vor putea ajunge :)

7 comentarii la “Doamnele și internetul (nu îmi place să zic femei :D)

 1. valeria Răspunde

  :))) e o exagerare sa se spuna ca ELE stau mai mult pe net decat dvs

 2. johnel Răspunde

  Cam suferiti asa de d-voastra cu femei, cu astea…

 3. mimi Răspunde

  hmm:D

 4. Serginho Răspunde

  la nivel de blogosfera? Eu observ intr-adevar mai multi bloggeri activi decat bloggerite.

 5. Zina Răspunde

  Ar fi fost util sa anunti si ora transmisiei la Radio Lynx. Cred ca sunt mult mai putine bloggerite decat bloggeri din mai multe motive : majoritatea femeilor au mai multe obligatii casnice decat majoritatea barbatilor; multe sunt ironizate si descurajate de familie.Cele care trec de aceste piedici au de infruntat lipsa cunostintelor specifice. Aici ma inscriu si eu :)) Imi place si se spune ca ma pricep sa scriu, am cunostinte de redactare, de asezare in pagina si altele asemenea. Dar ce m-am mai chinuit eu pana mi-am facut blogurileee…Si nici acum nu stiu destule lucruri, dar invat din mers. Am avut marele noroc sa ma ajute cativa bloggeri cu inima : Tudor-Staupenet, Tudor-AcademiadeMarketing, Dan-Blogul lui Dan, Cipri – Cipri blog, Serginho, Sergiulica si, nu in ultimul rand, Dojo. Le multumesc din nou tuturor, din tot sufletul !
  Si daca nu reusim sa audiem la radio, ne-ar prinde bine un review aici !

 6. silvy Răspunde

  O sa fie chiar interesant de urmarit. Chiar sunt cumva curioasa ce variante de continuare a frazei tale o sa primesti. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: