Doamnele și internetul (nu îmi place să zic femei :D)

Serios, nu îmi place să le zic femei celor cu care mă întâlnesc sau cu care relaționez. Cei care mă cunosc cât de cât știu că am doar doi termeni pe care îi folosesc în relația cu sexul opus (intenționat am folosit acest barbarism, da :D), atunci când nu le spun direct pe nume: ”șefa”, asta înseamnă că deja am ajuns la un suficient nivel de simpatie reciproca; ”doamnă”, când încă ne tatonăm, adică un fel de purgatoriu pentru ”șefa” :)) Femei mi se pare atât de impersonal că nu mi se mai pare deloc :D

Dar indiferent cum le spunem, că doar aici e fiecare cu… dar mai bine nu zic vorba aia sfântă a mea căci în acest context aș putea fi acuzat de sexism :D, e bine nu numai să le respectăm, ci și să învățăm de la ele. Chiar și în ceea ce privește internetul, unde care mai de care ne dăm mai macho (if you know what I mean :D).

De aceea salut cu mare drag (bun, m-ați prins, așa fac de fiecare dată când vine vorba de un eveniment al lui Manafu :D), conferința Women on Web, de la care eu personal aștept răspunsul la o întrebare fundamentală: cum se face că deși doamnele stau mai mult decât noi băieții pe internet, cu toate acestea sunt slab reprezentate la nivel de… și aici completați voi punctele, căci și asta e o chestie interesantă de analizat :)

Înțeleg că Radio Lynx va transmite în direct conferința. Ceea ce nu-i rău deloc pentru cei care nu vor putea ajunge :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Doamnele și internetul (nu îmi place să zic femei :D)”

  1. Ar fi fost util sa anunti si ora transmisiei la Radio Lynx. Cred ca sunt mult mai putine bloggerite decat bloggeri din mai multe motive : majoritatea femeilor au mai multe obligatii casnice decat majoritatea barbatilor; multe sunt ironizate si descurajate de familie.Cele care trec de aceste piedici au de infruntat lipsa cunostintelor specifice. Aici ma inscriu si eu :)) Imi place si se spune ca ma pricep sa scriu, am cunostinte de redactare, de asezare in pagina si altele asemenea. Dar ce m-am mai chinuit eu pana mi-am facut blogurileee…Si nici acum nu stiu destule lucruri, dar invat din mers. Am avut marele noroc sa ma ajute cativa bloggeri cu inima : Tudor-Staupenet, Tudor-AcademiadeMarketing, Dan-Blogul lui Dan, Cipri – Cipri blog, Serginho, Sergiulica si, nu in ultimul rand, Dojo. Le multumesc din nou tuturor, din tot sufletul !
    Si daca nu reusim sa audiem la radio, ne-ar prinde bine un review aici !

  2. Pingback: Femeile pe internet | ON COMMS DESIGN

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.