22.07.2017

Doamnele și internetul (nu îmi place să zic femei :D)

Serios, nu îmi place să le zic femei celor cu care mă întâlnesc sau cu care relaționez. Cei care mă cunosc cât de cât știu că am doar doi termeni pe care îi folosesc în relația cu sexul opus (intenționat am folosit acest barbarism, da :D), atunci când nu le spun direct pe nume: ”șefa”, asta înseamnă că deja am ajuns la un suficient nivel de simpatie reciproca; ”doamnă”, când încă ne tatonăm, adică un fel de purgatoriu pentru ”șefa” :)) Femei mi se pare atât de impersonal că nu mi se mai pare deloc :D

Dar indiferent cum le spunem, că doar aici e fiecare cu… dar mai bine nu zic vorba aia sfântă a mea căci în acest context aș putea fi acuzat de sexism :D, e bine nu numai să le respectăm, ci și să învățăm de la ele. Chiar și în ceea ce privește internetul, unde care mai de care ne dăm mai macho (if you know what I mean :D).

De aceea salut cu mare drag (bun, m-ați prins, așa fac de fiecare dată când vine vorba de un eveniment al lui Manafu :D), conferința Women on Web, de la care eu personal aștept răspunsul la o întrebare fundamentală: cum se face că deși doamnele stau mai mult decât noi băieții pe internet, cu toate acestea sunt slab reprezentate la nivel de… și aici completați voi punctele, căci și asta e o chestie interesantă de analizat :)

Înțeleg că Radio Lynx va transmite în direct conferința. Ceea ce nu-i rău deloc pentru cei care nu vor putea ajunge :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

De ce m-am băgat în juriu la concursul ăsta

Dragilor, am 3 bilete la Wordcamp România pentru voi

7 comentarii

 1. sâmbătă, 9 octombrie 2010, 09:04

  :))) e o exagerare sa se spuna ca ELE stau mai mult pe net decat dvs

  Răspunde
 2. sâmbătă, 9 octombrie 2010, 10:37

  Cam suferiti asa de d-voastra cu femei, cu astea…

  Răspunde
 3. sâmbătă, 9 octombrie 2010, 10:40

  hmm:D

  Răspunde
 4. sâmbătă, 9 octombrie 2010, 15:48

  la nivel de blogosfera? Eu observ intr-adevar mai multi bloggeri activi decat bloggerite.

  Răspunde
 5. sâmbătă, 9 octombrie 2010, 21:09

  Ar fi fost util sa anunti si ora transmisiei la Radio Lynx. Cred ca sunt mult mai putine bloggerite decat bloggeri din mai multe motive : majoritatea femeilor au mai multe obligatii casnice decat majoritatea barbatilor; multe sunt ironizate si descurajate de familie.Cele care trec de aceste piedici au de infruntat lipsa cunostintelor specifice. Aici ma inscriu si eu :)) Imi place si se spune ca ma pricep sa scriu, am cunostinte de redactare, de asezare in pagina si altele asemenea. Dar ce m-am mai chinuit eu pana mi-am facut blogurileee…Si nici acum nu stiu destule lucruri, dar invat din mers. Am avut marele noroc sa ma ajute cativa bloggeri cu inima : Tudor-Staupenet, Tudor-AcademiadeMarketing, Dan-Blogul lui Dan, Cipri – Cipri blog, Serginho, Sergiulica si, nu in ultimul rand, Dojo. Le multumesc din nou tuturor, din tot sufletul !
  Si daca nu reusim sa audiem la radio, ne-ar prinde bine un review aici !

  Răspunde
 6. marți, 12 octombrie 2010, 15:27

  O sa fie chiar interesant de urmarit. Chiar sunt cumva curioasa ce variante de continuare a frazei tale o sa primesti. :)

  Răspunde
 7. joi, 14 octombrie 2010, 21:09

  […] mea a fost o incercare de raspuns la intrebarea lui Chinezu’ de aici “de ce nu sunt femeile mai relevante in online desi sunt mult mai active decat […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *