27.04.2017

Traiane, hai s-o facem!

Astăzi lansez o campanie, din proprie iniţiativă şi nesilit de nimeni. După cum veţi vedea mai jos e vorba de un fel de haiducie de-a mea, care sper să fie înţeleasă exact cum am vrut-o eu. Spun din start că această ispravă se leagă de proiectul Let’s Do ItRomania, pe care eu îl sprijin 100%. Asta ca să nu vă mai reţin pe cei cărora nu vă place, din diferite motive, acest proiect.

Traiane, hai s-o facem! Aşa se numeşte haiducia mea. Pe care vă rog să o preluaţi, să o daţi mai departe, să faceţi ce credeţi că trebuie făcut ca să audă cât mai multă lume din online de ea. Scopul nostru (mă rog, al meu, şi vă invit să fie şi al vostru) este să îl determinăm pe preşedintele României să ia o poziţie faţă de Let’s Do It Romania (vă explic mai jos motivaţiile).

Ovi Sîrb a făcut nişte bannere care mie îmi plac foarte tare şi care, cred eu, prind spiritul acestei campanii :) Pe care vă invit să le preluaţi pe blogurile şi pe siteurile voastre dacă vă plac. Sau puteţi face voi ce bannere vreţi atâta vreme cât ajută scopului :) Pe lângă cele două pnguri de mai jos, mai avem un gif de 468×60 şi în cursul zilei de azi vine şi un leader board, aşa că daţi un mail pe cristi.china pe gmail dacă vreţi bannerele astea :)

125×125

250×250

Uite şi nişte coduri pentru cei mai „codaţi” dintre voi :))

<a href=”http://cristianchinabirta.ro/2010/09/03/traiane-hai-s-o-facem/”><img src=”http://cristianchinabirta.ro/wp-content/uploads/2010/09/traiane-hai-125.png” alt=”Traiane, hai s-o facem!” /></a>

De asemenea, pe cei de pe twitter am creat htagul #traianehai, unde puteti băga îndemnuri, mesaje către Traian Băsescu, ce credeţi voi că e bine ca să îl determinăm să aibă o reacţie faţă de proiect.

Acum nişte precizări necesare:

– Personal, nu îmi place de Băsescu. Precizez pentru cei care nu mă ştiu şi care ar putea crede că mânat de dragoste faţă de conducător dau drumul la o asemenea campanie. Cei care mă ştiu, ştiu că zicerea „nu îmi place de Băsescu” e un eufemism simpatic, adecvat demersului comunicaţional…

– Dar, Traian Băsescu este, ne place sau nu, preşedintele României. Al unei Românii în care o iniţiativă precum Let’s Do It Romania este văzută de imensa masă a administraţiei centrale sau locale ca o joacă de hipioţi irelevanţi, care nu merită luată în seamă.

– În aceste condiţii cred că o menţionare din partea şefului statului ar crea acea masă critică ce ar putea mişca proiectul înainte şi în administraţie. Pe principiul „dacă a zis Băsescu, o fi ceva serios…”. Moment în care hipioţii irelevanţi se transformă în cetăţeni respectabili.

– Rămân la părerea iniţială despre şansa pe care o ratăm ca naţie dacă nu ne iese proiectul acesta.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Noi, în felul nostru, suntem nişte minunaţi, desigur

Schizofrenia comunicațională a lui Cristian Preda

68 comentarii

 1. vineri, 3 septembrie 2010, 09:22

  da da da!!!

  hai Traiane, daca tot nu-i mai place nimanui de tine (nici macar cei ce te-au votat nu prea te mai au la inima) hai macar sa facem curat in tara!!! :)

  Răspunde
 2. vineri, 3 septembrie 2010, 09:26

  O campanie interesanta, in 2 minute adaug si eu pe blogul meu bannerul!

  Răspunde
 3. vineri, 3 septembrie 2010, 09:26

  Buna initiativa. O preiau si eu. Si sper din suflet ca proiectul asta sa fie un real succes.

  Răspunde
 4. vineri, 3 septembrie 2010, 09:27

  Imi place ideea. O susţin. Am sa scriu astazi pe blog despre ea :D

  Răspunde
 5. vineri, 3 septembrie 2010, 09:30

  complet de-acord cu tot ce-ai scris, mai putin cu bannerul. daca vrei sa-l determini pe basescu sa vorbeasca despre let’s do it Romania, cred ca fix figura de hippioti irelevanti am face cu bannerele astea.
  bannerele sunt bune pentru o campanie de ridiculizare a presedintelui, nu pentru una care isi doreste sa-l castige de aliat. sau n-am inteles bine care e scopul?
  parerea mea :D

  Răspunde
 6. vineri, 3 septembrie 2010, 09:30

  Tare interesanta initiativa. :)

  Bannerele astea sunt absolut geniale. Udrea sta si ii spala mintea lui Basescu.. :)))))

  Răspunde
 7. vineri, 3 septembrie 2010, 09:31

  […] raliez şi susţin 100% iniţiativa lui Cristi (aka @chinezu ) de a încerca să-l implicăm pe chiar şeful statului în cel mai ambiţios proiect […]

  Răspunde
 8. vineri, 3 septembrie 2010, 09:32

  Nu prea sunt de acord cu bannerul, dar merge deocamdata. Sunt de acord cu proiectul, asa ca am adaugat si eu.

  Răspunde
 9. vineri, 3 septembrie 2010, 09:32

  @writeman
  bannerul vorbeste exact pe limba lui basescu
  cu o campanie cuminte si asezata rezolvam fix un rahat
  poate ca nici cu asta nu o sa rezolvam mare lucru
  dar buzzul e cu totul altul, aude mai multa lume de proiect
  iar campanii de alea asezate nu servesc, merci :)

  Răspunde
 10. vineri, 3 septembrie 2010, 09:33

  Mo, io as zice ca ar fi mai bine ca El Commandante sa zica „Boicotez Let’s do it, Romania!!!”, si atunci toata populatia tarii ar lua parte… asa numa, de-a dreq…

  Răspunde
 11. vineri, 3 septembrie 2010, 09:38

  foarte tare! daca aveam blog sau site puneam sigur banner!
  Pentru orice ajutor sau sustinere e nevoie ma bag cu cea mai mare placere!

  Răspunde
 12. vineri, 3 septembrie 2010, 09:43

  hai sa o facem toti! (pentru cei care interpreteaza mesajul ca pe unul cu conotatie sexuala: rusine )

  Răspunde
 13. vineri, 3 septembrie 2010, 09:44

  […] pot abţine, cel puţin în legătură cu campaniile bune, care merită promovate.Astăzi a pornit Chinezu o campanie care are legătură directă cu Traian Băsescu (ştiu, de obicei nu scriu despre oameni […]

  Răspunde
 14. Semanticus
  vineri, 3 septembrie 2010, 09:45

  Trebe asociat si un eveniment pe masura campaniei, ceva de genu clipului cu politia. Adica viralul cu mesajul campaniei sa vina dintr-o situatie reala.

  Răspunde
 15. vineri, 3 septembrie 2010, 09:53

  […] sustine campaniile Traiane, hai s-o facem! si Let’s Do It Romania! Evident ca si Corvinash.ro e prezent si sustine, desi blogul este […]

  Răspunde
 16. vineri, 3 septembrie 2010, 10:00

  […] a dat drumu la el pe blog unei campanii interesante, in incercarea de a-l face pe seful statului sa se implice in proiectul Let’s Do It Romania! […]

  Răspunde
 17. vineri, 3 septembrie 2010, 10:01

  Mici, da` mulţi! Totuşi, de ce atât de târziu a reuşit proiectul să ne facă să organizăm trupele? Vorbesc şi în numele meu. Cum mi-ar plăcea să citesc statisticile alea cu rata infracţionalităţii, aşa mi-ar plăcea şi o analiză a Let`s Do It (DOs and DON`Ts).

  Răspunde
 18. vineri, 3 septembrie 2010, 10:06

  Eu cred ca ii faceti un mare favor lui Basescu si nu el proiectului. Asta vreti?

  Asocierea asta de imagine o sa descurajeze multi sustinatori ai proiectului si nu cred ca doriti asta. Cu ce v-ar putea ajuta implicarea politicienilor in proiect, exceptand (bineinteles) imaginea negativa?

  Persoanele care stiu despre proiect cu siguranta o sa il sustiina (direct proportional cu nivelul de educatie) insa ce ne facem cu cei care inca nu stiu de el si care vor afla ca e asociat cu personajul negativ al Romaniei. Ura si furia o vor canaliza asupra campaniei „Let’s do it, Romania!” Eu sunt aproape sigur de asta. Voi, organizatorii puteti testa, dar sa fiti constienti si de posibilele rezultate.

  Eu as invita niste persoane (cum ati si facut, de fapt) care chiar au facut ceva pentru tara asta. Sau, altfel il puteti pune si pe „gutza” ca sustinator oficial, ca doar si el e popular (si pentru o masa critica de romani, un personaj negativ, la fel ca si presedintele).

  Stiu ca o sa ma injurati dar eu chiar nu prind ideea. Sau poate e doar in capul meu, dar cred ca merita discutat subiectul.

  In rest multa bafta si spor!

  Concluzionez: „sa NU o facem ORICUM”! Altfel eu nu ma mai joc si poate nici altii!

  Răspunde
 19. vineri, 3 septembrie 2010, 10:07

  Chiar imi place, dar cand e vorba de politica si mai ales de Basescu nu vreau sa imi bat capul.

  Răspunde
 20. vineri, 3 septembrie 2010, 10:10

  @Alin Mechenici
  deci
  incep prin a lamuri faza cu „voi organizatorii”
  nu am nici o legatura cu echipa Let’s Do It Romania, in afara ca ii cunosc si ca le sustine proiectul
  nu sunt implicat deloc in organizare
  cat despre teoria ta cu putini, da’ buni versus multi, da’ rai, hai sa asteptam sa vedem ce o sa se intample
  si apoi ne intalnim la o bere si ne certam groaznic, ok? :)

  Răspunde
 21. vineri, 3 septembrie 2010, 10:18

  mai bine nu puteai sa zici :) Trec luna asta prin Bucuresti, nu stiu exact cand. Poate intr-o zi cu @OpenCoffee ca sa va gasesc sigur! :D

  Răspunde
 22. vineri, 3 septembrie 2010, 10:44

  de acord, cu un singur amendament ! de când băsescu zice lucruri serioase ? nu prea are apucături dinastea. “dacă a zis Băsescu, o fi ceva serios…”

  Răspunde
 23. vineri, 3 septembrie 2010, 10:47

  […] Chinezu a venit cu o propunere foarte interesantă; a lansat o campanie cu scopul de a-l atrage pe preşedintele României […]

  Răspunde
 24. vineri, 3 septembrie 2010, 10:48

  Sunt de acord cu @Groparu, campania ar avea mai mare succes dacă Băsescu ar boicota-o.
  Nu te supăra, Cristi, n-am să pun bannerul pe blog, pentru că
  1. Nu vreau să fac nimic cu Traian Băsescu :)
  2. Nu am încredere în genul ăsta de campanii pioniereşti. Da, ar fi excelent dacă peste noapte (sau zi), România ar deveni o ţară curată. Şi după aceea? Nu va mai arunca lumea pet-uri şi hîrtii? Cînd locurile de picnic vor fi prevăzute cu coşuri şi containere, cînd contravenienţii vor fi amendaţi usturător – atunci poate vor înţelege oamenii că trebuie să păstrăm ţara curată. Nu mă înţelege greşit, am tot respectul şi toată admiraţia pentru iniţiatorii proiectului, pentru entuziasmul lor, numai că nu aşa văd eu rezolvarea problemei.
  3. Vorbeai într-o postare despre fariseismul celor care se agită pe bloguri în cauze umanitare, dar cînd e vorba de donaţii se mişcă mai încet sau deloc. Corect. E mai uşor să dai din gură sau din tastatură decît din buzunar. Mă tem că şi de data asta va fi la fel.

  Răspunde
 25. Dragos
  vineri, 3 septembrie 2010, 11:06

  China, nu vad cum ai ajuta proiectul cu o campanie de genul asta care poate aduce doar expunere negativa.
  Si se pare ca te expui mai mult tu decat expui proiectul Let’s Do it Romania cu „faza” asta.

  Campania Let’s do it Romania are bannere oficiale, sunt niste oameni care se ocupa de promovare, ar fi mai bine sa raspandesti vorba despre campanie si sa vii sa strangi gunoaiele in ziua cea mare in loc sa te tii de prostii.

  Fix de asta nu se misca nimic la noi ca toti facem bascalie in loc sa ne vedem de treaba si sa fim seriosi.

  Tu faci pe desteptul incercand sa ajuti acest proiect care se doreste serios si care are nevoie de sustinere serioasa luand la bascalie si tragandu-te de sireturi cu presedintele tarii? Wow, cat te duce capul…

  Răspunde
 26. vineri, 3 septembrie 2010, 11:21

  foarte dura:))) imi place foarte mult. Da…e naspa treaba cu basescu, mi-e foarte antipatic:|

  Răspunde
 27. vineri, 3 septembrie 2010, 11:24

  Eu l-as indemna pe Basescu sa se mature de la Cotroceni, apoi putina curatenie prin clasa politica, pe la guvern. Eu as curata PDL-ul de tot…dar de cine am mai face noi misto? Insa pana atunci, il indemn pe Basescu sa ia maturica si farasul si pe 25 septembrie sa faca curatenie alaturi de miile de oameni implicati in campanie.

  Răspunde
 28. vineri, 3 septembrie 2010, 11:35
 29. vineri, 3 septembrie 2010, 12:03

  aluzia la petele aparute dobermanului ? :))

  Răspunde
 30. vineri, 3 septembrie 2010, 12:35

  Am pus bannerul si eu :). Mie nu mi-a mers bannerul din prima ca ai pus ghilimelele alea clasice, iar pentru html trebuiesc alea „.

  Răspunde
 31. vineri, 3 septembrie 2010, 13:09

  Nu prea cred că a înțeles tătă lumea ce-ai zis dumneata în articol. Reiterez:

  ” Scopul nostru (mă rog, al meu, şi vă invit să fie şi al vostru) este să îl determinăm pe preşedintele României să ia o poziţie faţă de Let’s Do It Romania (vă explic mai jos motivaţiile).”

  Deci prea puțin relevant e dacă alege boicotul ori susținerea nemărginită, atât timp cât se pronunță și el într-un fel.

  Mă-nșel musiu Chinezu? :)

  Răspunde
 32. vineri, 3 septembrie 2010, 13:12

  Am pus si eu bannerul :).

  Răspunde
 33. vineri, 3 septembrie 2010, 13:29

  faina postarea, m-am cracanat de ras :))

  Răspunde
 34. vineri, 3 septembrie 2010, 13:54

  Imi plac bannerele =)

  Răspunde
 35. vineri, 3 septembrie 2010, 16:02

  @David
  maestre, ai prins exact esentialul :)
  dupa cum vezi, am inceput sa iau niste UE de rigoare
  dar no, ma sacrific pentru proeict, cum ar veni :))

  Răspunde
 36. vineri, 3 septembrie 2010, 16:42

  Întotdeauna scoate Chinezu câte una buna :D
  Bravo „haiducule”..

  Răspunde
 37. vineri, 3 septembrie 2010, 18:48

  eu cred că mare parte din puterea lui băsescu îi vine din faptul că îl băgăm prea mult în seamă; iar ca urmare el se joacă cu noi după cum îi pofteste pancreasul (atîta cît mai are); eu as propune o campanie de ignorare totală, să-l facem să iasă în poartă la cotroceni ca să întrebe trecătorii de ce nu îl mai înjură nimeni; părerea mea …

  Răspunde
 38. vineri, 3 septembrie 2010, 20:56

  Pe mine m-ai convins, gata, bag bannerul!

  Răspunde
 39. vineri, 3 septembrie 2010, 21:19

  Cum ar putea contribui Băsescu la LDIR? Ar putea arunca Gunoiul din Guvern!

  Răspunde
 40. sâmbătă, 4 septembrie 2010, 10:38

  […] Chinezu are o inițiativă mișto privind curățenia țării la propriu. Și zice că dacă ratăm și oportunitatea asta, ne ducem pe copcă. Sunt de acord cu el. Cu toții trebuie să ne implicăm în tot felul de campanii sociale, fiindcă dacă vom merge înainte cu mentalitatea că doar statul trebuie să facă, vom rămâne închistați în mocirla subdezvoltării. Chinezu a venit cu ideea ca și președintele țării (inclusiv hărnicuța Elena Udrea, după cum se vede în banner) să se implice în programul ”Let s Do It, Romania”. Să adunăm gunoiul din țară, dar și să nu-l mai facem! […]

  Răspunde
 41. lol
  sâmbătă, 4 septembrie 2010, 11:09

  Chinezule cum am mai spus eu sunt calator pe bloguri nu blogar dar textul postarii tale si benerul m-au uns la inima!! Cum spun nemtii, un om o vorba, Azi iar mi-ai facut programul, am urmarit A3 si iti multumesc ca o sa am o zi buna in care sper ca mai multi romani sa gandeasca ca tine!

  Răspunde
 42. sâmbătă, 4 septembrie 2010, 13:12

  Total de acord cu doctorultau . Numai ignorarea… Orice alta campanie o intoarce in favoarea lui !

  Răspunde
 43. sâmbătă, 4 septembrie 2010, 16:54

  mai ai un sustinator :)

  Răspunde
 44. sâmbătă, 4 septembrie 2010, 18:08

  avem mijloace foarte multe prin care ne putem apara dar hipnoza si dresajul … de exemplu am tot spus sa nu mai circule romanii cu masina personala decat in chestii URGENTE , ca asa le dam putere mare la cei care invart petrolul in LUME … sa nu mai consume alimente din import ca asa dam putere la cei care baga chimicale in alimente adica corporatiile de CHIMICALE ….zona euro etc. …. deci se poate face REVOLUTIE simplu dar informati lumea pe yahoo si alte mijloace … eu spun eu aud … – incepeti si concepeti legi ptr. a fi liniste si a se stopa genocidul in tara , iluzia partidului oricare ar fi el va duce mai jos in mlastina …..

  Răspunde
 45. sâmbătă, 4 septembrie 2010, 23:22

  cum bine zicea Jorjh – un gunoi n-are cum sa adune gunoaie

  Răspunde
 46. sâmbătă, 4 septembrie 2010, 23:26

  care-i faza ca nu se incarca imaginea de la banerul de 250? e ceva-n cod sau e mana Nuticai?

  Răspunde
 47. luni, 6 septembrie 2010, 07:38

  […] interesuri ascunse, am luat decizia de a mă implica pe ultima sută de metri, o dată cu această campanie (cauză) de responsabilizare instituţională (dacă zic greşit, să mă corectaţi vă rog), haiducesc-blogărească, demarată de […]

  Răspunde
 48. luni, 6 septembrie 2010, 08:33

  I’m in!
  La aşa ceva, chiar nu poţi sta deoparte. Să vedem cât de irezistibil va fi pentru „domnu” :)

  Răspunde
 49. luni, 6 septembrie 2010, 09:14

  @Makavelis cui pe cui se scoate :))

  Răspunde
 50. luni, 6 septembrie 2010, 09:52

  […] “ Traiane, hai s-o facem” a lui Cristi China Birta (zis Chinezul) […]

  Răspunde
 51. luni, 6 septembrie 2010, 11:36

  nu htag :P hashtag :) e chiar atat de lung :)

  ooo da … si daca raspunde basescu … te urcam pe piedestal

  Răspunde
 52. luni, 6 septembrie 2010, 12:38

  ideea e foarte simpatica, am ras, e inteligenta, dar as spune ca e cam prea inteligenta, de-aia nici nu cred in finalizarea ei. daca, prin absurd, traian basescu va lua pozitie fata de acest proiect va fi doar meritul vreunui consilier ce va intelege efectul implicarii sefului sau intr-o astfel de campanie si care va reusi, tot prin absurd, sa-l si convinga pe seful sau sa se implice. dar chiar si asa, mi-e greu sa cred ca se va intampla asta. cel putin nu ca urmare a campaniei online ce pleaca de la acest banner.

  daca e vreun subiect sensibil pentru presedinte, atunci asta sigur e relatia lui cu elena udrea. un subiect pe care presa abia asteapta sa-l exploateze. tenta pe jumatate sexuala pe care o da acest titlu ma face sa cred ca mai tare l-ar irita pe presedinte o astfel de campanie decat l-ar atrage ca sustinator al ei.

  in plus, mai e o problema, pe care doar cei care au lucrat serios intr-un ong ca voluntari o pot intelege. cand faci astfel de actiuni, cand muncesti pana la a-ti pune sanatatea in pericol pentru a realiza o treaba care in mod normal ar trebui sa revina doar autoritatilor (oameni politici, mai exact), ultimul lucru pe care ai vrea sa-l faci e sa te asociezi cu ei, cu politicienii. sa-i vezi apoi ranjindu-si fasolea pe la televizor, tragandu-si imagine pe munca ta. pentru ca – atentie, domnu’ gadea!, atentie! – in cazul in care traian basescu va lua pozitie fata de acest proiect, atunci automat se vor executa si restul. restul fiind cine? niste obositi care habar n-au ce se intamapla in tara asta dincolo de botul masinii lor. mi-e foarte teama ca, de fapt, discursul lui nu va activa masele, ci mai degraba va activa masinaria de partid care se va executa si va face ca totul sa „fie bine”. ideal si frumos ar fi din partea lui ca discursuri de-astea eco-mobilizatoare sa aiba in fiecare saptamana, asa, din proprie initiativa, dar e clar ca asta nu se poate intampla vreodata cata vreme omul a rupt contactul fizic cu lumea reala.

  tu iti dai seama ce s-ar intampla daca, sa ziceam, organizatiile de tineret ale pdl – sau ale oricarui alt partid – s-ar activa si ar paticipa pe 25 cot la cot cu noi? te f*ti in ea de actiune pe baza de voluntari…

  aparent, implicarea politica n-ar fi chiar un lucru rau. dimpotriva. politicul activeaza masele. problema va fi dupa. vor fi multi, adica toti, care vor veni cu discursuri gretoase de campanie din care noi sa intelegem cat de puternic implicati sunt ei in fenomen. precedentul intr-o astfel de situatie e vechi si se pierde in istorie. deci poate fi cu dus-intors.

  intentia ta e foarte buna, iar eu e posibil sa fi mers prea departe cu scenariile. insa, in mod normal, cu cat mobilizarea de pe 25 va fi mai ferita de interventia politicului, cu atat flegma pe care ei, politicienii, ar trebui sa si-o insuseasca va fi mai puternica. (desi, stim cu totii ca respectiva flegma o sa le treaca la doi ani lumina distanta. dar macar ne amagim.)

  Răspunde
 53. luni, 6 septembrie 2010, 14:06

  iti bati joc de campanie cu banerul asta.
  rahatul de la cotroceni o sa vina. doar o jumate de ora cat sa il vada televiziunile apoi se tireaza.

  desi imi place ideea nu vin la campania asta.

  romania trebuie curatata dar in primul rand de hotii care ne conduc.

  apoi.. atat timp cat eu imi arunc gunoiul la cos, pun separat sticlele de plastic de gunoiul menajer. ii injur (cu voce tare) pe aia care arunca pe geam gunoiul… de ce sa adun jegul dupa altii?

  si, daca nu ma insel, primariile platesc niste oameni sa faca curat. aia de plm au pazit?

  Răspunde
 54. luni, 6 septembrie 2010, 16:20

  […] Chinezu, Bogdan Antohe si alti bloggeri mai “sugubeti” au o alta varianta de curatenie. Sa le […]

  Răspunde
 55. joi, 9 septembrie 2010, 13:28

  Initiativa ta este foarte buna, la fel ca si proiectul lets do it. Totusi si eu sunt de parere ca asocierea cu basescu a acestei campanii nu ar face decat sa strice o parte din imagine, sa alunge o parte din voluntari care nu au o parere foarte buna despre presedintele nostru, sa nu zic altfel.

  Răspunde
 56. sâmbătă, 11 septembrie 2010, 14:00
 57. luni, 13 septembrie 2010, 13:12

  Remarcabila initiativa ta, te sustin. Felicitari.

  Răspunde
 58. duminică, 19 septembrie 2010, 15:00

  Sunt curios sa vad efectele. Pana acum a avut ceva expunere proiectul. Mai ramane sa vedem si rezultatele.

  Răspunde
 59. luni, 20 septembrie 2010, 00:28

  Si eu sustin campania Let’s Do It Romania. Am realizat chiar si un promo in Craiova

  Răspunde
 60. duminică, 26 septembrie 2010, 13:23

  Cristi si cei de pe aici, am scris cateva randuri, un gand despre schimbare in societate. Sunt sigur ca si voi l-ati avut si am speranta sa reusim sa-l transmitem mai departe prietenilor nostri. http://bulentduagi.ro/thoughts/2010/09/un-gand-despre-schimbare-in-societate/

  Răspunde
 61. luni, 11 octombrie 2010, 13:51
 62. vineri, 15 octombrie 2010, 07:59

  […] Dar unul atât de frumos… :) Pentru că am primit şi eu o diplomă pentru că am sprijinit, aşa cum m-am priceput, această campanie. M-am emoţionat, recunosc :) Dar şi ruşinat un pic. Chiar le spuneam […]

  Răspunde
 63. marți, 31 mai 2011, 19:28

  You made some first rate factors there. I looked on the internet for the difficulty and found most individuals will go along with together with your website.

  Răspunde
 64. sâmbătă, 4 iunie 2011, 18:25

  I admire what you have done here. I like the part where you say you are doing this to give back but I would assume by all the comments that this is working for you as well. Yours trully, Yolanda.

  Răspunde
 65. duminică, 12 iunie 2011, 20:55

  Nice blog here! Also your web site loads up fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your host? (send it please to Briola@abv.bg) I wish my website loaded up as quickly as yours lol…

  Răspunde
 66. duminică, 11 septembrie 2011, 17:35

  I precisely wanted to appreciate you all over again. I do not know the things that I would have followed without the entire aspects shown by you on this problem. This has been a very scary dilemma for me, nevertheless considering a well-written technique you processed that made me to weep for happiness. I am happy for the guidance as well as pray you know what a great job that you’re doing teaching other individuals through the use of your site. Most likely you’ve never encountered all of us.

  Răspunde
 67. joi, 14 iunie 2012, 14:48

  Hello there, have you by simply chance considered to submit concerning Developers as well as PS mobile?

  Răspunde
 68. joi, 11 iunie 2015, 09:47

  […] 5 ani (ehe, cum trece timpul…), am lansat inițiativa (hai să îi zicem așa, ok?) ”Traiane, hai s-o facem”. Contestată de unii, apreciată de alții, ignorată de mulți, știți voi, cum se întâmplă […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *