Antena 3 şi Kosovo

16.02.2008

Deci Kosovo îşi declară independenţa. Deci Antena 3 face ediţie specială “Sinteza zilei” pe subiectul cu pricina. Deci Mihai Gâdea îi are invitaţi în studio pe Adrian Păunescu şi Corneliu Vadim Tudor.

Deci concurs cu două întrebări:

1. Deci care credeţi că este poziţia postului Antena 3 faţă de independenţa Kosovo, dată fiind alegerea invitaţilor?

2. Deci care credeţi că a fost tonul folosit în cadrul emisiunii?

Concurs fără premii. Că nu ai cum să dai premii pentru aşa ceva…

0 comentarii la “Antena 3 şi Kosovo

 1. Mihnea Georgescu Reply

  Cestiunea este un conflict între SUA şi Rusia. Îi simpatizez pe sărmanii musulmani, ca unul crescut la umbra moscheii… dar nici cu Maica Rusia nu aş vrea să mă pun rău…
  Nu mă mir că Felix miaună în americăneşte… Miaouwww!

 2. Vania Reply

  E greu să răspund punctual.
  Poziţia creştinilor ortodocşi faţă de Kosovo nu poate fi diferită de a lui Taras Bulba. Dacă sunt ortodocşi!

 3. dromichaetes Reply

  ar trebui facuta o petitie online prin care sa somam postul Antena 3 si pe dl. Gadea sa-si ceara scuze public pentru emisiunea de aseara de la Sinteza Zilei. Subiectul Kosovo “ne doare” intr-adevar foarte tare, dar nu este permis sa scoti de prin beciurile uitarii doi dinozauri ca Vadim si Paunescu si sa-i [re]legitimezi, doar pentru ca vrei sa faci audienta. Prostiile debitate de Vadim la emisiune ar face si un taliban sa roseasca din pudoare [sau putoare, nu stiu].

  Tocmai ma bucuram ca “vira” cu nationalistii nostri din parlament si din politica, cand se gandeste un realizator de emisiune ce bine s-ar plia subiectul cu Romania Mare si cu “spiritele neaose” din PSD. Mie mi-a fost rusine ca spectator ca e posibil o astfel de emisiune, oare lor nu le e?

 4. moshu49 Reply

  mã risc si particip:
  1. deci nu ştiu, cãci n-am voie sã mã prostituez de la telecomandã, şi
  2. aici ştiu, pe NV, cã tonul folosit a fost de la mieunat la grohãialã.
  dixit! :)

 5. Viski Reply

  sincer si eu am fost uimit de invitatii de la sinteza zilei. in loc sa cheme ceva specialisti in relatiile internationale, cum ar fi valentin stan sau petre roman, astia ne-au imbolnavit cu vadim si paunescu, care fac politica dupa ureche… rusine gadea, desi te simpatizez… iar cristoiu avea dreptate in ceea ce spunea, dar prea o tinea langa cu aceeasi propozitie… astept in seara asta ceva mai serios…:D

 6. alexandru petria Reply

  Am vrut să scriu despre isteria cu Vadim şi Păunescu, dar mi s-a făcut greaţă.

 7. dadatroll Reply

  Regatenii care au capatat in exploatare o bucata de tara dea moaca pe exact acelasi principii pe care sa despartit Kosovo acuma nar trebui sa aiba spume la gura.

 8. george21 Reply

  Vad ca a luat pozitie si “bunicuta” Iliescu.
  Dar cand a recunoscut el independenta Moldovei, ce a fost aia ?

 9. ramaitreaz Reply

  nu am vazut emisiunea, dar imi imaginez, nu cred ca e iesita din tiparele unei emisiuni in care apare vadim tudor ( nu-i zic monstru sacru cum fac altii , pentru ca cel putin pentru mine nu exista ) . problema provinciei kosovo are implicatii majore la nivel de politica internationala si trebuie facuta o analiza serioasa si cat se poate de obiectiva, nu avem nevoie de “barfa” ( cel putin eu nu am nevoie ) . dar sa nu uitam de remarca facuta de mircea badea ca emisiunea lui si televiziunea de la care ia o paine de mancat are cel mai mare rating pe piata. daca e asa atunci astia sunt monstri sacri . sa ingenunchem in fata lor. nu am nimic cu antena 1,2,3 si mai departe pt ca au mult mai multe emisiuni bune decat… zai sa zic nereusite , dar sunt prea bland . in general imi place emisiunea lui gadea, dar se pare , dupa cum aud si eu , ca de data asta i-a scapat. sincer nu pot sa-i reprosez decat ca face “misto” intro singura directie cea ce nu cred ca-i tocmai indicat. in tara asta poti sa faci misto de oricine ca nu ai nimic de pierdut, ba chiar ai doar de castigat……….

  eee… asta e.. ” traim in romania si asta ne ocupa tot timpul “

 10. VIESPEA Reply

  Mie scirba de televiziunile care nu-i invita pe Vadim si Paunescu.Cu un Gidea nu se face primavara.M-am saturat de hoardele democrate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.