Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Conquiztador începe să o ia pe rom

15.02.2008

Văd la Brăduţ un post despre excepţionalul, de altfel, joc Conquiztador, pe care, recunosc cu tremur în tastatură, şi io l-am jucat penetrant cu ceva vreme în urmă (dar m-am lăsat subit de frică de addiction…).

Tot mai multă lumea mi-a spus că, mai nou, jocul dă rateuri de prost gust. Adică variantele de răspuns la multe întrebări sunt din categoria ridicol spre sublim. Greşeli, multe, multe greşeli… E, of course, the dark side a succesului său pe plaiuri mioritice. Nu că ar fi o scuză asta, dar e o explicaţie.

Bun, dar să ajungi să pui o întrebare“Care dintre urmatoarele persoane nu este de etnie roma?” şi răspunsul să îţi dea că Adrian Năstase este rom e cam multişor. Aşa poate ajung să pun şi eu o întrebare pe conquiztador: “Care mogul media din România şi-a făcut bani cu aparatul de filmat la Revoluţie?”. Iar la răspuns să nu iasă Sârbu…

0 comentarii la “Conquiztador începe să o ia pe rom

  1. artistu Reply

    Sau Care mare jmecher a facut bani salvand 2 francezi la revolutie! Si toat lume stie ca e Virinel Columbeanu. Dar sa nu vorbim de rudele sale “bine pozitionate”, ca sticam JOCUL!
    ;)

  2. Molnar Stefan Reply

    Ca bine zici, mai chinezule, trag si eu de conquiztador si ma tot incurca intrebarile astea cu romi ! De ce nu intreaba de ceva mai putin important ca de exemplu: Care rom nu este tigan?, sau multe altele.
    E bine ca incercam sa integram romii in lumea noastra, dar sa-i lasam putin mai departe de lumea virtuala ca ne fura bytu` din fata noastra! Hai sictir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.