Conquiztador începe să o ia pe rom

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

15.02.2008

Văd la Brăduţ un post despre excepţionalul, de altfel, joc Conquiztador, pe care, recunosc cu tremur în tastatură, şi io l-am jucat penetrant cu ceva vreme în urmă (dar m-am lăsat subit de frică de addiction…).

Tot mai multă lumea mi-a spus că, mai nou, jocul dă rateuri de prost gust. Adică variantele de răspuns la multe întrebări sunt din categoria ridicol spre sublim. Greşeli, multe, multe greşeli… E, of course, the dark side a succesului său pe plaiuri mioritice. Nu că ar fi o scuză asta, dar e o explicaţie.

Bun, dar să ajungi să pui o întrebare“Care dintre urmatoarele persoane nu este de etnie roma?” şi răspunsul să îţi dea că Adrian Năstase este rom e cam multişor. Aşa poate ajung să pun şi eu o întrebare pe conquiztador: „Care mogul media din România şi-a făcut bani cu aparatul de filmat la Revoluţie?”. Iar la răspuns să nu iasă Sârbu…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Conquiztador începe să o ia pe rom”

  1. Sau Care mare jmecher a facut bani salvand 2 francezi la revolutie! Si toat lume stie ca e Virinel Columbeanu. Dar sa nu vorbim de rudele sale „bine pozitionate”, ca sticam JOCUL!
    ;)

  2. Ca bine zici, mai chinezule, trag si eu de conquiztador si ma tot incurca intrebarile astea cu romi ! De ce nu intreaba de ceva mai putin important ca de exemplu: Care rom nu este tigan?, sau multe altele.
    E bine ca incercam sa integram romii in lumea noastra, dar sa-i lasam putin mai departe de lumea virtuala ca ne fura bytu` din fata noastra! Hai sictir.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)