Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Cum mă obligă Antena 3 să fac rating pentru Realitatea

09.02.2008

În timpul săptămânii, la birou, îmi încep ziua cu Antena 3. Pentru că pe cei de la Realitatea i-am “gustat” de câteva luni încoace şi am zis că e cazul să schimb macazul. Numai că grila celor de la Antena 3 conţine absolut lovitorul pentru mine moment “VedeTV” sau ceva de genul ăsta care îmi schimbă din nou macazul şi să dau din nou pe Realitatea.

Nu mă interesează emisiunea asta nici cât îl interesează pe Mircea Geoană cine este secretarul organizaţiei PSD Humuleşti. Nu zic că nu e bună. O fi, dar nu pentru mine. Aşa că la ora 10, când invadează vedeteleTV ecranul, eu trec pe Realitatea. Sigur, nu e mare pagubă pentru cei de la Antena 3. Că doar mă pierd pe mine şi pe încă câţiva care vrem ştiri, actualitate şi nu poveşti despre zulufii ei sau despre pantalonii lui sau despre frezele lor. Şi, sunt sigur, că altfel nu ar avea nici un sens emisiunea asta în grilă, că îşi câştigă cohorte de fani şi ratingul se înalţă sus, sus de tot.

Deci, pe scurt, între 10 şi (de regulă) 13, eu nu fac rating la Antena 3. Că până îmi aduc aminte sa schimb pe Antenă, după ce termină vedeteleTV de apărut pe TV, trece ceva vreme.

0 comentarii la “Cum mă obligă Antena 3 să fac rating pentru Realitatea

 1. Vania Reply

  Nici nu şti ce pierzi! A dat-o pe una cu nişte zulufi…

 2. kmi Reply

  tu nu bei cafea dimineata la birou?…bine ca esti tu genul care se apuca de munca cu noaptea-n cap.

 3. piticu21 Reply

  ramai pe realitatea si critica-i ;) … ar fi mai dragut …

  adica … te citesc acele persoane

 4. piticu21 Reply

  trebuia sa dau si cu strong acele persoane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.