Cum mă obligă Antena 3 să fac rating pentru Realitatea

09.02.2008

În timpul săptămânii, la birou, îmi încep ziua cu Antena 3. Pentru că pe cei de la Realitatea i-am „gustat” de câteva luni încoace şi am zis că e cazul să schimb macazul. Numai că grila celor de la Antena 3 conţine absolut lovitorul pentru mine moment „VedeTV” sau ceva de genul ăsta care îmi schimbă din nou macazul şi să dau din nou pe Realitatea.

Nu mă interesează emisiunea asta nici cât îl interesează pe Mircea Geoană cine este secretarul organizaţiei PSD Humuleşti. Nu zic că nu e bună. O fi, dar nu pentru mine. Aşa că la ora 10, când invadează vedeteleTV ecranul, eu trec pe Realitatea. Sigur, nu e mare pagubă pentru cei de la Antena 3. Că doar mă pierd pe mine şi pe încă câţiva care vrem ştiri, actualitate şi nu poveşti despre zulufii ei sau despre pantalonii lui sau despre frezele lor. Şi, sunt sigur, că altfel nu ar avea nici un sens emisiunea asta în grilă, că îşi câştigă cohorte de fani şi ratingul se înalţă sus, sus de tot.

Deci, pe scurt, între 10 şi (de regulă) 13, eu nu fac rating la Antena 3. Că până îmi aduc aminte sa schimb pe Antenă, după ce termină vedeteleTV de apărut pe TV, trece ceva vreme.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Cum mă obligă Antena 3 să fac rating pentru Realitatea”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)