Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Pot să am şi io un blog preferat de new media?

Zilele trecute mi-a zis un prieten, plin de cele mai bune intenţii, desigur, “băi, nu mai tot zice tu de nu ştiu ce siteuri pentru că ţi s-a pus ţie pata pe moment că este ceva fain acolo, nu e bine ce faci, lumea te citeşte, eşti influent şi asta înseamnă că influenţezi lumea pe nişte criterii de-ale tale total subiective, deci e greşit, ai o responsabilitate faţă de cei ce ce citesc”. Mărturisesc spăşit faptul că vrei 2,75 secunde mi s-a părut că are dreptate. Apoi mi-am dat seama că nu prea.

Sigur că am o responsabilitate ca blogger. Dar nici un milimetru mai mare decât responsabilitatea pe care o am ca om. Ca blogger de genul ăsta de care sunt eu (nu intrăm acum în detalii, dar va veni o vreme…), a-mi respecta cititorii înseamnă tocmai să arăt aşa cum sunt eu, natural şi viu, fără a încerca şmecherii de a mă arăta mai frumos decât sunt în realitate.

Ohoooo şi ce de greşeli am mai făcut aici pe blog… Dar şi ele fac parte din ceea ce sunt. Şi voi ştiţi asta :)

Am făcut această introducere mai lungă pentru că vreau să vă destăinui, cu toată responsabilitatea pe care o pot lansa către voi, că am un blog preferat de new media, care astăzi împlineşte 1 an şi căruia eu îi doresc încă vre 10 cincinale de împliniri măreţe :)

La mulţi ani, refresh.ro, la mulţi ani, bikereeeeee! :D

2 comentarii la “Pot să am şi io un blog preferat de new media?

  1. Costin Reply

    /me s-a imbujorat ca o rosie coapta. Multumesc!

  2. camil Reply

    ia sa vizitez si eu mai des refresh.ro (vezi, deja iti exerciti misiunea sociala si sunt influentat :D)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.