Pot să am şi io un blog preferat de new media?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Zilele trecute mi-a zis un prieten, plin de cele mai bune intenţii, desigur, “băi, nu mai tot zice tu de nu ştiu ce siteuri pentru că ţi s-a pus ţie pata pe moment că este ceva fain acolo, nu e bine ce faci, lumea te citeşte, eşti influent şi asta înseamnă că influenţezi lumea pe nişte criterii de-ale tale total subiective, deci e greşit, ai o responsabilitate faţă de cei ce ce citesc”. Mărturisesc spăşit faptul că vrei 2,75 secunde mi s-a părut că are dreptate. Apoi mi-am dat seama că nu prea.

Sigur că am o responsabilitate ca blogger. Dar nici un milimetru mai mare decât responsabilitatea pe care o am ca om. Ca blogger de genul ăsta de care sunt eu (nu intrăm acum în detalii, dar va veni o vreme…), a-mi respecta cititorii înseamnă tocmai să arăt aşa cum sunt eu, natural şi viu, fără a încerca şmecherii de a mă arăta mai frumos decât sunt în realitate.

Ohoooo şi ce de greşeli am mai făcut aici pe blog… Dar şi ele fac parte din ceea ce sunt. Şi voi ştiţi asta :)

Am făcut această introducere mai lungă pentru că vreau să vă destăinui, cu toată responsabilitatea pe care o pot lansa către voi, că am un blog preferat de new media, care astăzi împlineşte 1 an şi căruia eu îi doresc încă vre 10 cincinale de împliniri măreţe :)

La mulţi ani, refresh.ro, la mulţi ani, bikereeeeee! :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Pot să am şi io un blog preferat de new media?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)