Decât de alea, alea, mai bine sport

16.02.2008

Am avut un weekend în care am refuzat programatic să mă uit la orice altceva în afară de sport (în afară de dvdul cu Heidi pe care l-am cumpărat piticilor mei, dar asta nu se pune…). Şi am avut ce vedea…

Pe Sport 1 (un canal care nu este cunoscut şi promovat pe cât ar merita) am văzut masiv din Campionatul Mondial de Bob. M-a surprins că mi-a plăcut atât de mult, dată fiind nepuparea mea cu clasicele sporturi de iarnă.

Sport.ro mi-a oferit două momente excepţionale din Cupa Angliei. Liverpool care şi-a furat-o cu 2-1 de la Barnsley de Liga 2 (numai că la ei a fi în liga secundă nu e nici o ruşine), după un meci absolut senzaţional cu o repriză a doua memorabilă. Şi, evident, măcelul pe care Manchester l-a servit sănătos celor de la Arsenal, cu un discret 4-0, aşa să le ajungă tot campionatul.

Tot Sport.ro, pe care îi felicit din toată chinezăria pentru că au început masiv să promoveze handbalul, am văzut cum Oltchim le-a umilit corespunzător pe rusoaicele de la Lada, dar şi cum Steaua a fost făcută bobguiaş de către ungurii de la Veszprem.

Welsh Openul de pe Eurosport m-a ţinut lipit de televizor precum musca de borcanul cu miere. Între jemonfişismul lui Ronnie, ţinta magistrală la loviturile de lungime a lui Shawn, faţa de cyborg constipat a lui KenDo sau sufletismul încântător în lovituri al lui Selby nici nu am ştiut ce să aleg, cu cine să ţin. Şi nu am ţinut cu nimeni. M-am lăsat în voia acestui sport absolut fabulos care mă încântă definitiv. A câştigat Selby. Pentru care mă bucur la fel de mult de parcă aş fi reuşit şi eu un break de 50. Deşi, ca să fiu un chinezu sincer până la capăt, dacă ar fi să aleg un jucător de suflet, io tot cu Shawn merg…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)