Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Vlad Petreanu sau cât de mişto poate să fie omul ăsta

29.01.2008

Recunosc. Am o slăbiciune pentru Vlad Petreanu. Cu toate că nu l-am cunoscut personal în viaţa vieţii mele. Sau poate tocmai de aceea… Oricum, îmi place de el. Şi mi-a plăcut întotdeauna. În plus, prin natura chinezului, trăiesc într-o lume în care povestesc mult spre foarte mult cu jurnalişti din toate zonele. Ei bine, tovarăşul Petrenu este printre puţinii din breaslă despre care nu se spun multe căcănării. E o cvasi-majoritară părere că tipul e mult mai OK decât prevede actualul standard jurnalistic românesc. Deci îmi place, ce să o mai lungesc.

Iar când face pe blogul lui aşa ceva io nu pot să fac altceva decât să găsesc încă un motiv de apreciere la adresa lui :).

0 comentarii la “Vlad Petreanu sau cât de mişto poate să fie omul ăsta

 1. kmi Reply

  :) si eu sunt dependenta de scriitura “amar de zi”. dupa ce am descoperit blogul si am asociat numele cu persoana, prima chestie la care m-am gandit a fost “e fascinant cate se pot ascunde in oameni” :) Il incadrez la rubrica “oameni cu care ne mandrim” :)

 2. chinezu Reply

  kmi:
  io ti-am mai zis ca nu mai vorbesc cu tine daca nu iti faci blog
  si iti zic si acuma: io nu mai vorbesc cu tine daca nu iti faci blog
  :D

 3. kmi Reply

  imi permiti o glumitza? pliiiiz, pliz, pliz :)
  Am demonstrat ca pot sa vorbesc si singura…:P…mi-e suficient sa scrii/postezi, totul e sa nu ma banezi in vreun fel :).
  Serios vorbind acum, iti multumesc din suflet pentru incurajare, abia ma abtin (am si verificat kmi.ro…e liber) :)…si am descoperit cativa de oameni minunati in blogosfera, pe care mi-ar placea sa-i trec eu cu manutza mea in blogroll…
  Am facut o nazbatie in februarie 2007, m-am comportat ca o pustoaica alintata si ca un taur incapatanat, ce ma aflu, si incerc sa regasesc formula de succes. Deocamdata sunt inversunata sa rezolv acest aspect.

 4. chinezu Reply

  kmi:
  no asa :D

 5. someone Reply

  …aide, mă… nu era vorba şi cu link, acuma o să mă coste o bere în plus, nu? :)

 6. chinezu Reply

  someone:
  apoi daca si o bere a ajuns sa coste… :D
  lasa ca daca nu iti da mogulul bani o sa ma caut io prin buzunare de o bere
  ca bere este garla
  ocazii de a o bea mai greu :D

 7. teo.georgescu Reply

  Ai dreptate Chinezule! E un tip super! Si scrie exceptional!!!!

 8. artistu Reply

  Si mie imi place Vlad Petreanu. Si nu o sa va vina sa credeti cum am dat de el. Va aduceti aminte filmuletzul Ancai (INNOCENTE) cu Piticu (ala cu piticula da un pooop la camera)? Ei bine acolo el spunea la final ca l-a vazut la petrecerea respectiva si pe AMAR-DE-ZI. Asa ca iata cum l-am descoperit. Si azi m-am hotarat. Intra si in blog-roll! Mersi ma Galbejitule! :D
  P.S. SUSTIN SI EU DESCHIDEREA BLOG-ului KMI.RO si te voi sustine si daca vei strange o mica gasca sa mergem sa o “convingem”(propun bataie… cu flori) ! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.