20.07.2017

E oficial: bloggerii nu ştiu cânta. Dar se ştiu distra ca nişte minunaţi

Vorbesc despre excelenta iniţiativă Blog and Roll a lui Sorin Tudor şi a lui eCostin. S-au adunat ieri la Coyote Cafe câteva zeci bune de bloggeri, dacă nu cumva o fi bătut suta. Atmosferă excelentă, gazde beton, sponsori brici. Şi un karaoke de senzaţie.

E oficial: bloggerii nu ştiu cânta. Mă rog, există nişte excepţii absolut notabile, dar nu vreau să scriu de ele aici pentru că mi se duce dracu toată ideea postului ăsta. Deci, nu ştiu ei cânta, dar se distrează de minune. Mi-a plăcut foarte tare de toţi cei care au luat microfonul şi s-au performat pe scenă. Respect tuturor!!!

Sorin Tudor, ca o gazdă corespunzătoare, a făcut turul pe la toată lumea, a salutat, s-a bucurat, şi avea un ficat cât China (pot să spun asta pe blog al mine, nu?) de mândrie că întâmplarea este o reuşită maximă. Sorine, să îţi ţie Dumnezeu năravul şi să mai faci de astea! Respect!

Profa Dorina Guţu a pus piciorul în prag şi pixul pe hârtie. Şi s-a apucat foarte academic să ne labeluiască şi să ne pună etichete pe noi (la propriu) ca să ştim cine cu cine povestim. O simplă poveste cu Dorina şi ne face pe noi, ăştia mai trecuţi prin viaţă, să ne bucurăm pentru copiii noştri care vor creşte şi vor avea profesori ca şi Dorina. Respect, profa!

Cristi Şuţu a făcut ce face un jurnalist bun care este: a venit, s-a uitat, a notat, a cântat un duet lovitor cu Andressa şi a plecat. Respect, Şuţule!

Şoferul, normal, a venit cu maşina până la întâlnire şi era cam contrariat că a avut un trafic bunicel, ceea ce, pentru un şoferul blogger care se respectă, înseamnă că nu a avut subiect de bloguit. S-a consolat rapid cu două beri fără alcool şi cu nişte amintiri din copilărie pe care le-am derulat pe fast forward, ca nişte pensionari la o partidă de table. Respect, drivere!

Bogdan Gavrilă nu a lăsat afacerile nici la o întâlnire de asta mai relaxată. Nu vă spun ce idee a avut. Să vă spună la el pe blog dacă vrea. M-aş fi băgat şi io cu o cotă parte, vă spun sincer, dar a trebuit să plec tocmai când afacerea era trecută bine de stage 2. Respect, Bogdan!

Şi da, o spun cu jumătate de gură, hai cu trei sferturi de gură: Zoso e un tip fain. Dacă apuci să dai mâna cu el şi să schimbi câteva cuvinte chiar ajunge să îţi placă. Respect, Zoso!

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Comitetul Central al mailurilor

Să ne lăudăm, deci, tovarăşi!

Niciun comentariu încă

 1. luni, 3 decembrie 2007, 09:48

  am zis ca vin, am parcat la sarmaua-n batz din cauza traficului, dar m-am intalnit cu un prieten si ne-am dus in alta parte la o cafea sincera. singurul motiv pt care m-as fi dus ar fi fost sa dau ochii cu cativa dintre bloggeri (in speta tu si vreo alti doi) dar asa a fost sa fie. am auzit ca au fost si fete, ceea ce e frumos :)

  christian, daca folosesti yahoo-ul, adauga-ma si pe mine, tata: spankymihnea e id-ul. nu rade :P

  Răspunde
 2. luni, 3 decembrie 2007, 09:53

  Inteleg ca a fost o socializare placuta…sper sa se repete si atunci sa nu mai muncesc…:)

  Răspunde
 3. luni, 3 decembrie 2007, 10:18

  […] ! * Zoso – blog’n’roll * Costel Organizatorul * Nu-l cunosc pe bajatul asta, dar mi-a placut cum a scris despre eveniment ! Andrei… KIP IN TACI Leave a comment Comment RSS Stumble it! || […]

  Răspunde
 4. luni, 3 decembrie 2007, 10:56

  […] deja castigatoarea si promite si alte video mai pe seara, zoso vine cu poze, alte impresii: chinezu, artistu, Buddha si cu ceva […]

  Răspunde
 5. luni, 3 decembrie 2007, 23:13

  Blogeri comerciali nu stiu canta, dar cei elitisti si nu prea vizitati, au calitati deosebite si vocale si instrumentale…

  Răspunde
 6. marți, 4 decembrie 2007, 04:52

  Gramo! GRAMO! Unde e GRAMOOO!

  Răspunde
 7. chinezu
  marți, 4 decembrie 2007, 07:49

  Ihtys:
  au calitati, au, au
  si vocale si instrumentale
  au de toate bloggeri
  de aia imi sunt dragi

  Dadatroll:
  chiar unde e gramooooo?

  Răspunde
 8. joi, 23 octombrie 2008, 09:24

  […] a comment » Data trecută a fost mişto. Se pare că şi de data asta o să fie la fel. Io merg pe mâna lui […]

  Răspunde
 9. luni, 3 noiembrie 2008, 09:41

  […] M-am întors ieri mai pe după masă cu gândul glorios să nu ratez Blog an Rollul number 2, organizat de mult prea meseriaşii Sorin Tudor şi Costin. Concluzia peremtorie e una singură şi perfect identică cu cea de la ediţia de anul trecut. […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *