E oficial: bloggerii nu ştiu cânta. Dar se ştiu distra ca nişte minunaţi

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

03.12.2007

Vorbesc despre excelenta iniţiativă Blog and Roll a lui Sorin Tudor şi a lui eCostin. S-au adunat ieri la Coyote Cafe câteva zeci bune de bloggeri, dacă nu cumva o fi bătut suta. Atmosferă excelentă, gazde beton, sponsori brici. Şi un karaoke de senzaţie.

E oficial: bloggerii nu ştiu cânta. Mă rog, există nişte excepţii absolut notabile, dar nu vreau să scriu de ele aici pentru că mi se duce dracu toată ideea postului ăsta. Deci, nu ştiu ei cânta, dar se distrează de minune. Mi-a plăcut foarte tare de toţi cei care au luat microfonul şi s-au performat pe scenă. Respect tuturor!!!

Sorin Tudor, ca o gazdă corespunzătoare, a făcut turul pe la toată lumea, a salutat, s-a bucurat, şi avea un ficat cât China (pot să spun asta pe blog al mine, nu?) de mândrie că întâmplarea este o reuşită maximă. Sorine, să îţi ţie Dumnezeu năravul şi să mai faci de astea! Respect!

Profa Dorina Guţu a pus piciorul în prag şi pixul pe hârtie. Şi s-a apucat foarte academic să ne labeluiască şi să ne pună etichete pe noi (la propriu) ca să ştim cine cu cine povestim. O simplă poveste cu Dorina şi ne face pe noi, ăştia mai trecuţi prin viaţă, să ne bucurăm pentru copiii noştri care vor creşte şi vor avea profesori ca şi Dorina. Respect, profa!

Cristi Şuţu a făcut ce face un jurnalist bun care este: a venit, s-a uitat, a notat, a cântat un duet lovitor cu Andressa şi a plecat. Respect, Şuţule!

Şoferul, normal, a venit cu maşina până la întâlnire şi era cam contrariat că a avut un trafic bunicel, ceea ce, pentru un şoferul blogger care se respectă, înseamnă că nu a avut subiect de bloguit. S-a consolat rapid cu două beri fără alcool şi cu nişte amintiri din copilărie pe care le-am derulat pe fast forward, ca nişte pensionari la o partidă de table. Respect, drivere!

Bogdan Gavrilă nu a lăsat afacerile nici la o întâlnire de asta mai relaxată. Nu vă spun ce idee a avut. Să vă spună la el pe blog dacă vrea. M-aş fi băgat şi io cu o cotă parte, vă spun sincer, dar a trebuit să plec tocmai când afacerea era trecută bine de stage 2. Respect, Bogdan!

Şi da, o spun cu jumătate de gură, hai cu trei sferturi de gură: Zoso e un tip fain. Dacă apuci să dai mâna cu el şi să schimbi câteva cuvinte chiar ajunge să îţi placă. Respect, Zoso!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “E oficial: bloggerii nu ştiu cânta. Dar se ştiu distra ca nişte minunaţi”

  1. am zis ca vin, am parcat la sarmaua-n batz din cauza traficului, dar m-am intalnit cu un prieten si ne-am dus in alta parte la o cafea sincera. singurul motiv pt care m-as fi dus ar fi fost sa dau ochii cu cativa dintre bloggeri (in speta tu si vreo alti doi) dar asa a fost sa fie. am auzit ca au fost si fete, ceea ce e frumos :)

    christian, daca folosesti yahoo-ul, adauga-ma si pe mine, tata: spankymihnea e id-ul. nu rade :P

  2. Pingback: Am fost la KARAOKE… si am urlaaat ! ;) » Artistu’ zice ca…

  3. Pingback: Propriu si personal » Arhiva Blog » Si am cantat

  4. Pingback: Hai mândruţă pe conductă că te-aştept la robinet. Adică blog&roll 2008 « Picătura chinezească

  5. Pingback: Am revenit pe repede înainte pentru a da un ochi pe la Blog and Roll « Picătura chinezească

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)