E oficial: bloggerii nu ştiu cânta. Dar se ştiu distra ca nişte minunaţi

03.12.2007

Vorbesc despre excelenta iniţiativă Blog and Roll a lui Sorin Tudor şi a lui eCostin. S-au adunat ieri la Coyote Cafe câteva zeci bune de bloggeri, dacă nu cumva o fi bătut suta. Atmosferă excelentă, gazde beton, sponsori brici. Şi un karaoke de senzaţie.

E oficial: bloggerii nu ştiu cânta. Mă rog, există nişte excepţii absolut notabile, dar nu vreau să scriu de ele aici pentru că mi se duce dracu toată ideea postului ăsta. Deci, nu ştiu ei cânta, dar se distrează de minune. Mi-a plăcut foarte tare de toţi cei care au luat microfonul şi s-au performat pe scenă. Respect tuturor!!!

Sorin Tudor, ca o gazdă corespunzătoare, a făcut turul pe la toată lumea, a salutat, s-a bucurat, şi avea un ficat cât China (pot să spun asta pe blog al mine, nu?) de mândrie că întâmplarea este o reuşită maximă. Sorine, să îţi ţie Dumnezeu năravul şi să mai faci de astea! Respect!

Profa Dorina Guţu a pus piciorul în prag şi pixul pe hârtie. Şi s-a apucat foarte academic să ne labeluiască şi să ne pună etichete pe noi (la propriu) ca să ştim cine cu cine povestim. O simplă poveste cu Dorina şi ne face pe noi, ăştia mai trecuţi prin viaţă, să ne bucurăm pentru copiii noştri care vor creşte şi vor avea profesori ca şi Dorina. Respect, profa!

Cristi Şuţu a făcut ce face un jurnalist bun care este: a venit, s-a uitat, a notat, a cântat un duet lovitor cu Andressa şi a plecat. Respect, Şuţule!

Şoferul, normal, a venit cu maşina până la întâlnire şi era cam contrariat că a avut un trafic bunicel, ceea ce, pentru un şoferul blogger care se respectă, înseamnă că nu a avut subiect de bloguit. S-a consolat rapid cu două beri fără alcool şi cu nişte amintiri din copilărie pe care le-am derulat pe fast forward, ca nişte pensionari la o partidă de table. Respect, drivere!

Bogdan Gavrilă nu a lăsat afacerile nici la o întâlnire de asta mai relaxată. Nu vă spun ce idee a avut. Să vă spună la el pe blog dacă vrea. M-aş fi băgat şi io cu o cotă parte, vă spun sincer, dar a trebuit să plec tocmai când afacerea era trecută bine de stage 2. Respect, Bogdan!

Şi da, o spun cu jumătate de gură, hai cu trei sferturi de gură: Zoso e un tip fain. Dacă apuci să dai mâna cu el şi să schimbi câteva cuvinte chiar ajunge să îţi placă. Respect, Zoso!

0 comentarii la “E oficial: bloggerii nu ştiu cânta. Dar se ştiu distra ca nişte minunaţi

 1. mihnea Reply

  am zis ca vin, am parcat la sarmaua-n batz din cauza traficului, dar m-am intalnit cu un prieten si ne-am dus in alta parte la o cafea sincera. singurul motiv pt care m-as fi dus ar fi fost sa dau ochii cu cativa dintre bloggeri (in speta tu si vreo alti doi) dar asa a fost sa fie. am auzit ca au fost si fete, ceea ce e frumos :)

  christian, daca folosesti yahoo-ul, adauga-ma si pe mine, tata: spankymihnea e id-ul. nu rade :P

 2. teo.georgescu Reply

  Inteleg ca a fost o socializare placuta…sper sa se repete si atunci sa nu mai muncesc…:)

 3. ihtys Reply

  Blogeri comerciali nu stiu canta, dar cei elitisti si nu prea vizitati, au calitati deosebite si vocale si instrumentale…

 4. dadatroll Reply

  Gramo! GRAMO! Unde e GRAMOOO!

 5. chinezu Reply

  Ihtys:
  au calitati, au, au
  si vocale si instrumentale
  au de toate bloggeri
  de aia imi sunt dragi

  Dadatroll:
  chiar unde e gramooooo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.