Zi de marţi, 3 linkuri bune :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Alex Dima lansează „Jurnal de călătorie„. Despre ce este vorba ne raportează chiar el: „Acest proiect este deschis tuturor cititorilor acestui blog, tuturor celor interesaţi de a împărtăşi alături de alţii scrieri şi fotografii din călătoriile săvârşite, guest posturi. Pentru înscriere este de ajuns să lăsaţi un comentariu pe blog sau să trimiteţi un email la adresa alexdimav (at) gmail.com”. Mişto :D

Rock loves Chopin. No ia să văd câţi dintre voi nu o să fie prezenţi la concertul ăsta. Aşa de curios întreb, pentru că îmi pare că o să fie o chestie foarte, foarte mişto :) Pe 18 septembrie, intrarea liberă, Piaţa Constituţiei.

criticatac.ro. Mi-a dat link Vasile Ernu pe messenger cu siteul ăsta, proaspăt lansat. O să vedeţi materiale de substanţă acolo, unii ar putea spune că sunt prea grele pentru gustul internauţilor români, dar io tot zic să daţi un ochi pe acolo. Ce vrea redacţia cu siteul aflaţi din declaraţia sa de intenţie, din care io spicuiesc doar atât (cu menţiunea că sunt perfect de acord cu ce se spune acolo): „În 2009 – într-o campanie electorală care a determinat înregimentări politice ale intelectualilor care mai de care mai ridicole – şi-a dat ultima suflare ceea ce se numea în mod comun „societate civilă”. Vocile publice s-au polarizat şi au lăsat un imens gol pentru spaţiul critic”.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Zi de marţi, 3 linkuri bune :D”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)