Zi de marţi, 3 linkuri bune :D

Alex Dima lansează “Jurnal de călătorie“. Despre ce este vorba ne raportează chiar el: “Acest proiect este deschis tuturor cititorilor acestui blog, tuturor celor interesaţi de a împărtăşi alături de alţii scrieri şi fotografii din călătoriile săvârşite, guest posturi. Pentru înscriere este de ajuns să lăsaţi un comentariu pe blog sau să trimiteţi un email la adresa alexdimav (at) gmail.com”. Mişto :D

Rock loves Chopin. No ia să văd câţi dintre voi nu o să fie prezenţi la concertul ăsta. Aşa de curios întreb, pentru că îmi pare că o să fie o chestie foarte, foarte mişto :) Pe 18 septembrie, intrarea liberă, Piaţa Constituţiei.

criticatac.ro. Mi-a dat link Vasile Ernu pe messenger cu siteul ăsta, proaspăt lansat. O să vedeţi materiale de substanţă acolo, unii ar putea spune că sunt prea grele pentru gustul internauţilor români, dar io tot zic să daţi un ochi pe acolo. Ce vrea redacţia cu siteul aflaţi din declaraţia sa de intenţie, din care io spicuiesc doar atât (cu menţiunea că sunt perfect de acord cu ce se spune acolo): “În 2009 – într-o campanie electorală care a determinat înregimentări politice ale intelectualilor care mai de care mai ridicole – şi-a dat ultima suflare ceea ce se numea în mod comun „societate civilă”. Vocile publice s-au polarizat şi au lăsat un imens gol pentru spaţiul critic”.

Un comentariu la “Zi de marţi, 3 linkuri bune :D

  1. Turnofftheglory Reply

    Chinezule, ultimul link pute a steag rosu, marxism si gargara. Poti fi tu mai stangaci, dar exista stanga si fara lupta de clasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.