0 comentarii la “Cum mai trece timpul…

 1. kmi Răspunde

  :) Eram deja la scoala, clasa I, si ma ducea maica-mea, in vacanta la bunici. Drumul il faceam o parte cu trenul si a doua parte cu „cursa/rata”. Pentru ca slabuta si micuta de inaltime, maica-mea imi lua „jumatate de bilet” si-mi spunea sa spun ca am 5 ani. Nu-ti spun ce tristete ma cuprindea si pana nu ma asigura ca „eu de-adevaratalea am 6 ani” nu se intelegea cu mine. Cand calculam impreuna si constatam ca am chiar 6 ani si cateva luni, eram chiar fericita…incepeam sa topai pe patratelele facute pe mozaicul din autogara, admirandu-ma in geamurile mari ale autogarii…
  P.S. Nici eu nu l-am spus pe „r” si toata lumea ma chinuia sa-l spun pe „r”. Imi amintesc si acum cand am alergat intr-un suflet la bunica-mea si i-am spus primul meu „hirrrrrr” :)

 2. cristiano.connect Răspunde

  maine poimaine… „Tati , eu cad elam putin mai mare decat mica ziceam pasalele in loc de patarele” :)

 3. manole Răspunde

  duiosii. :)

 4. simona ionescu Răspunde

  Nici nu stiti ce fetita frumoasa si desteapta este Mara! Si nitel smecheruta, asa ca taticu chinez o sa o cam incurce cand micuta se va ridica cu pretentii de preluare a outerii!

 5. simona ionescu Răspunde

  Nici nu stiti ce fetita frumoasa si desteapta este Mara! Si nitel smecheruta, asa ca taticu chinez o sa o cam incurce cand micuta se va ridica cu pretentii de preluare a puterii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.