Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Cum mai trece timpul…

19.01.2008

“Tati, eu când elam mică ziceam pătălele în loc de păsalele”.

Aşa mi-a spus fiica mea minunată, Mara, la cei trei ani ai ei abia împliniţi. Când era ea mică…

0 comentarii la “Cum mai trece timpul…

 1. kmi Reply

  :) Eram deja la scoala, clasa I, si ma ducea maica-mea, in vacanta la bunici. Drumul il faceam o parte cu trenul si a doua parte cu “cursa/rata”. Pentru ca slabuta si micuta de inaltime, maica-mea imi lua “jumatate de bilet” si-mi spunea sa spun ca am 5 ani. Nu-ti spun ce tristete ma cuprindea si pana nu ma asigura ca “eu de-adevaratalea am 6 ani” nu se intelegea cu mine. Cand calculam impreuna si constatam ca am chiar 6 ani si cateva luni, eram chiar fericita…incepeam sa topai pe patratelele facute pe mozaicul din autogara, admirandu-ma in geamurile mari ale autogarii…
  P.S. Nici eu nu l-am spus pe “r” si toata lumea ma chinuia sa-l spun pe “r”. Imi amintesc si acum cand am alergat intr-un suflet la bunica-mea si i-am spus primul meu “hirrrrrr” :)

 2. cristiano.connect Reply

  maine poimaine… “Tati , eu cad elam putin mai mare decat mica ziceam pasalele in loc de patarele” :)

 3. manole Reply

  duiosii. :)

 4. simona ionescu Reply

  Nici nu stiti ce fetita frumoasa si desteapta este Mara! Si nitel smecheruta, asa ca taticu chinez o sa o cam incurce cand micuta se va ridica cu pretentii de preluare a outerii!

 5. simona ionescu Reply

  Nici nu stiti ce fetita frumoasa si desteapta este Mara! Si nitel smecheruta, asa ca taticu chinez o sa o cam incurce cand micuta se va ridica cu pretentii de preluare a puterii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.