Ce siteuri/bloguri de sport îmi recomandaţi?

După cum ştiţi sunt mândrul proprietar al sportlocal.ro, pe care o să îl vedeţi în următoarea perioadă relansat şi cum o să crească falnic portal :) Sunt şi un consumator înrăit de sport şi de părere pertinentă şi obiectivă despre sportul şi urmările lui. Dar îmi place foarte mult să citesc şi păreri, opinii, comentarii cât se poate de subiective pe chestiunea în cauză.

Tocmai de aceea vă adresez întrebarea din titlu. Ce siteuri/bloguri de sport îmi recomandaţi? Vă întreb pentru că am surpriza să găsesc din când în când nişte siteuri sau bloguri foarte mişto, care abordează chestiuni sportive, aşa că, zic, mai bine fac un mic „recensământ” şi aici pe chinezu, cu ajutorul vostru :)

Vă mulţumesc.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

27 thoughts on “Ce siteuri/bloguri de sport îmi recomandaţi?”

  1. Pingback: Dinamo invata lectia de la STEAUA! « alexdimadotcom

  2. Am placerea sa anunt aparitia blogului http://blog.pitisport.ro/, cu articole informative adresate celor care doresc sa cumpere articole sportive in Romania. Blogul prezinta intr-o maniera frumoasa si cateva exercitii de antrenament fitness utile incepatorilor: exercitii la bara de tractiuni, cu mingea fitness si medicinala.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)