05.12.2016

Salut cu mare drag ediția specială Bere Stejar dedicată echipei naționale de rugby!

Află cum poți să câștigi o Dacia Duster Laureate și alte zeci de premii.

Dragilor,

Din start se cuvine să îmi cer iertare. Pentru că, deși am debutat furtunos cu aventurile mele din Anglia, m-am lăsat prins în acest splendid oraș care este Londra și în toate cele care mi s-au întâmplat acolo și am fost cam leneș cu scrisul. Motiv pentru care, vă rog iertați un blogger bătrân :) Cu promisiunea că o să recuperez zilele astea, când o să vă povestesc ce am făcut pe acolo, ce am văzut, ce am simțit, alea, alea.

StejarIIÎn cadrul acestui – hai să îi zic așa – jurnal (mai mult pentru ce urmează să scriu decât pentru ce am scris deja :D), simt imperios nevoia să bag (cu mare, mare drag!) știrea despre ediția specială a dozei de bere Stejar, sub deviza „Niciun Mondial Acasă!”. O ediție limitată pentru, desigur, suporterii de esență tare. Ia uitați ce frumos arată doza de Stejar dedicată echipei naționale de rugby a României :)

Unii dintre voi vă aduceți aminte de oportunitatea extraordinară pe care Stejar a oferit-o unor suporteri români de a vedea live, pe Wembley, meciul dintre România și Irlanda. Am pierdut meciul de ieri cu 44-10. Dar a fost frumos Foarte frumos. Am marcat un eseu (ceea ce, între noi fie vorba, era un obiectiv al nostru, al suporterilor, căci Irlanda este o super super echipă), un public grozav (s-a stabilit un record de spectatori pe Wembley cu această ocazie!), a fost o experiență extraordinară.

Ce s-a întâmplat fain la cele două meciuri ale României de până acum (am jucat și cu Franța, pe Olympic Arena; am pierdut și acel meci, dar ce frumos a fost ca experiență de suporter…) a fost că, împreună cu musiu Make, am făcut niște schimburi culturalo-beristice cu suporteri străini. Ocazie cu care, desigur, le-a oferit și niște bere Stejar :)) După cum puteți vedea în filmările de mai jos :)

Vă las cu un film pe care l-am făcut la întâlnirea suporterilor români (cei mai mulți din Club 16) de dinaintea meciului cu Franța. Un moment care o să ne rămână în amintire :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Încă vă mai puteți înscrie la cursul meu despre branding din cadrul #ScoalaFlanco

Fundația Olimpică Română oferă cursuri gratuite de tenis pentru 24 de copii

4 comentarii

 1. marți, 29 septembrie 2015, 11:14

  […] în Anglia pentru a-i susține de la fața locului pe Stejari, Cristian China Birta și Marius Matache au reușit, de asemenea, performanța de a recruta și câțiva fani străini […]

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
 2. marți, 29 septembrie 2015, 18:39

  a fost pe wembley o atmosferă cum as vrea sa traiasca orice iubitor de sport !

  Thumb up 1 Thumb down 0

  Răspunde
 3. tatiana crisan
  miercuri, 30 septembrie 2015, 00:59

  Buna berea STEJAR

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
 4. miercuri, 30 septembrie 2015, 12:21

  […] Irlanda (șase dintre ei deciși prin concursul organizat pe blogurile noastre și la care eu și Cristi am fost jurați) au lansat o ediție limitată a dozei de Stejar dedicată naționalei de rugby a […]

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *