Ana Donțu – Varșava

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Dacă sunteți pe felia cu proză fantastică de aia de se lasă cu sânge, apoi aveți treabă cu cartea asta: Varșava de Ana Donțu

Pentru că e lovită corespunzător cu pucul. Cartea, nu Ana, că pe Ana nu o știu.

Io nu-s mare fan de astfel de atitudini livrești, ca să le zic așa. Io nu-s mare fan de astfel de atitudini livrești, ca să le zic așa. Oricum Flavius Ardelean e de vină că mi-a deschis ușa către stilul ăsta (iar apoi Marian Coman mi-a ținut-o deschisă larg…).

Dar, din când în când, tocmai ca să stau curentat cu ceea ce (se pare că) citește tineretul june al patriei mume, mai citesc și așa ceva.

Cred că cel mai mult mi-a plăcut la scriitura Anei că are niște zvâcuri de alea de te fac să recitești fragmentul cu pricina. Cred că cel mai mult nu mi-a plăcut de fazele cu tare mult sânge. Dar io-s din alt film, de aia, nu mă băgați în seamă.

#RaftulLuiChinezu

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)