Simon Critchley – Faza cu fotbalul

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dacă vreți să vedeți cum se căznește un filosof cu acte în regulă să ne explice de ce – totuși – ne place fotbalul, asta-i cartea: Faza cu fotbalul de Simon Critchley.

Stimabilul autor este pur și simplu adorabil cum ne explică el, filosofând de zor, că noi, cei care ne uităm la fotbal și ne place în draci să facem asta, nu suntem niște ciumpalaci care se uită la 11 ciumpalaci cum îi franjurează pe alți ciumpalaci cu scopul de a băga o bășică în niște ațe.

Stimabilul autor îți stârnește permanent un zâmbet interior nu pentru că reușește să te convingă, ci tocmai pentru că futilitatea teleologică a demersului său este una absolut admirabilă.

După cum vă raportez în acest nou episod din #RaftulLuiChinezu.

PS Vinovat că am citit această carte este Cosmin Sipoş de la prea-frumoasa agenție digitală Kooperativa 2.0, pe care îl și cert corespunzător în filmuleț.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)