Hannah Fry – Hello, world! Revolutia informatica si viitorul omenirii

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Mă scuzați că vin de luni dimineața să vă fac o recomandare de lectură serioasă. Mă rog, dacă vi se pare serioasă tema cu algoritmii care ne mână și ne adună din ce în ce mai mult (pencă îi lăsăm noi să facă asta, să ia din ce în ce mai multe decizii în locul nostru, dreaqu de puturoși ce suntem…).

Hello, world! Revolutia informatica si viitorul omenirii – Hannah Fry este cartea cu pricina.

Care are majesticul avantaj că nu este tezistă. În sensul că autoarea nu ia, spre exemplu, ce face Facebook cu viețile noastre și zice ”Mark, călca-te-ar compresorul cu fotoghin pe papilă! ”, ci propune un fel de discuție (e carte, cât de interactivă să fie?! am băgat-o asta cu discuția ca să înțelegeți că nu vrea să îți vâre cu de-a sila ceva pe gâtul ontologic).

Adică ea zice ”asta se întâmplă, iar partea bună este X și partea rea Y”. Ceea ce te ajută foarte tare, ca cititor, să îți formezi propria părere.

De aceea vă recomand cartea. După cum vă raportez în acest nou episod din #RaftulLuiChinezu.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)