Arme matematice de distrugere de Cathy O’Neill

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

”Arme matematice de distrugere” de Cathy O’Neill este o carte la care, pe măsură ce citeam, am reacționat destul de des cu ”neeee, nu e chiar așa”. Pentru că stimabila autoare este cam tezistă, ca să-o zic așa, pentru gustul meu. Gen ”măăăăh, voi vreți să-mi furați calul…” (dacă nu știți bancul dați unn google).

Dar am decis că merită să v-o recomand. Pentru că este din ce în ce mai mult necesar (scuzați forțarea limbii române) să începem să ne informăm despre pericolele tehnlogiei, ale internetului, ale social media, ale ce vreți voi pe zona asta.

Și este teribil de important să facem asta pentru că amenințările care vin la pachet cu beneficiile în unele cazuri au ajuns să depășească aceste beneficii.

Bref, chiar dacă nu sunt de acord cu multe din afirmațiile autoarei, apreciez faptul că această carte deschide discuția pe chestiunea în cauză.

Așa cum vă raportez în acest nou episod din #RaftulLuiChinezu.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)