Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Alin Bonța – Cu bicicleta prin județul Hunedoara

Ia să vă zic io despre cartea asta. Mă rog, carte… E mai mult un ghid/hartă/album sau ceva. Făcută și scrisă (vă zic mai jos de ce folosesc ambele verbe) de Alin Bonta (de la care puteți și solicita cartea, vă înțelegeți voi ce și cum).

E despre și cu traseele pe care puteți bicicli prin județul Hunedoara. Și este făcută (căci aici vine explicația cu cele două verbe) pe stil utilitar, adică aveți nu doar text și poze despre traseele cu pricina, ci și hărți, informații despre diferențele de nivel și despre gradul de dificultate biciclistă, practic aveți tot ce vă trebuie ca să porniți la drum.

Am folosit și verbul ”a scrie” pentru că Alin scrie. Adică este și un scriitor tare simpatic, nu doar un bicilist care s-a pus să traseze niște trasee, gen, și aia e. Are un stil tare mucalit când scrie, o să vedeți. Așa, ca idee, motivul recurent al câinilor întâlniți pe coclaurile hunedorene este tratat într-o manieră faină :D

Vedeți mai multe, dacă vă interesează, desigur, în acest nou episod din #RaftuLuiChinezu.

Și felicitări maxime stimabilei State Alina de la Avis 3000 pentru sprijnul acordat apariției acestei minuntate pentru bicicliști și nu numai cărți!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.