Și de aia e faină tehnologia, pentru că uneori aduce la un loc oameni minunați!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Îmi asum din start că unora se poate să vă par cam patetic când scriu rândurile astea. Dar, așa cum o fac de 10 ani de zile pe blog, ăsta sunt, love me or leave me :D Iar printre trăsăturile pe care le am este una care stă la baza a ceea ce sunt eu ca om: oamenii faini mă emoționează, mă energizează, mă motivează.

Exemplu concret. La Sibiu. Când am fost cu excelenta aplicație Drumul Cetăților (chiar cred că este o aplicație pe care fiecare român ar trebui să o aibă în telefon!) powered by Bitdefender. Când i-am provocat pe sibieni să vină cu noi să facem un quest pe un traseu creat de simpaticii de la Questo, era cu premii, cu concert la final cu musiu Make, adică de astea, de weekend, faine. Pentru oameni faini!

Am avut 14 echipe pe traseu. Nu are rost să vă spun ce încântați am fost când am văzut atâta lume care a răspuns provocării noastre! Așa cum nu are rost să vă spun că au fost unii care au făcut traseul (estimat la 1,5 ore) în doar juma de oră! Așa cum nu vă mai spun și că ne-am simțit grozav și la concertul lui Make, unde s-au dat și premiile oferite de Bitdefender. Așa cum nu vă spun multe din cât de fain a fost în această ispravă.

Dar ce vreau să vă spun musai musai este câteva rânduri despre trei echipe, care m-au impresionat teribi. Oameni diferiți, dar asemănători prin zenul pe care îl au, de atitudinea demonstrată de învingători nu pentru că au câștigat ceva competiție, ci pentru că știu că ești învingător încă din momentul în care ai decis să participi. Oameni demni de tot respectul.

Echipa Kamelot

Câinele Phantom oricum a fost vedeta momentelor de dinaintea plecării pe traseu, toată lumea a vrut să facă poze cu el, să îl mângie, știți voi ce și cum, ați pățit-o și voi doar. Impresionantă atitudinea nevăzătorului Paul Bogorin, care a ascultat foarte atent indicațiile lui Claudiu Petria (reprezentanul Questo), și-a pregătit cu meticulozitate echipa (câinele și prietena cu care era), după care a pornit pe traseu. Și l-a făcut pe tot. Impresionantă demonstrație a faptul că, atunci când vrei să faci ceva, o faci, indiferent de piedici. Respect!

Echipa Cavalerii Cruciați

Stelian și Dragoș. Tată și fiu. Vă dați seama că m-am topit tot când i-am văzut, căci mi-am adus aminte de cele trei minuni ale mele de-acasă. I-am urmărit în timp ce făceau planul de bătaie pentru quest și un lucru mi-a fost clar: copilul era șeful! Ceea ce s-a văzut și pe traseu, căci ăla micu l-a alergat pe ăla mare ”hai, tati, mai repede, mai repede!” de foioioioi. Maxim mi-au plăcut cum au ales ei să petreacă împreună, tată și fiu, niște momente faine. Respect!

Echipa Anacronism

Uitați-vă la ei cât sunt de simpatici. Și câtă autenticitate au adus, cu costumația și cu armele lor, acestei etape sibieni de Drumul Cetăților. Cu ei am povesti cel mai mult dintre toți. Pentru că sunt o lecuță de fan de re-enactment (bine, io mai mult pe antichitate, dar tot aia e ideea!), iar ei asta fac. Le mulțumesc și pe această cale că au venit, căci mie personal tare bine mi-a prins să îi văd acolo. Respect!

Cum ziceam. Pornești de la o aplicație Precum #DrumulCetăților (tehnologie), ai un brand super-deschis la minte precum Bitdefender, știi să te parteneriezi cu cine trebuie (aplicația  Questo se potrivește la fix!), faci activări în offline, unde vin oameni atât de faini precum cei despre care v-am spus mai sus. Atât de simplu pare, nu-i așa? Și, să știți, atunci când vrei să faci lucruri de calibrul acesta și să pui sufletul pe care întreaga echipă implicată în proiect (respect Vica, respect Cristi, respect Claudiu), ei bine, lucrurile faine ies. Ceea ce le doresc din tot sufletul meu în continuare.

Vă las cu o galerie foto de la locul faptei. Cu mențiunea că pozele sunt realizate de musiu Mihnea Ratte :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)