#DrumulCetăților ajunge la Sibiu pe 15 octombrie. Fă-ți echipă și hai să (re)descoperim orașul!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

V-am spus despre cât de tare îmi place aplicația Drumul Cetăților by Bitdefender. Am zis atunci și o zic din nou: este o aplicație pe care orice român ar trebui să o aibă în telefon. Este o combinație excelentă între călătorie, istorie și tehnologie, cu o componentă faină de gamification, care aduce cu sine, desigur, și premii.

Vă recomand să o descărcați (iTunes și Google Play) și să o folosiți de fiecare dată când vă plimbați prin țară, o să vedeți că o să vă prindă și că o să învățați foarte multe lucruri din folosirea acestei aplicații. În primul rând o să vedeți cât de multe cetăți, biserici fortificate, castele și alte obiective istorice de acest gen avem prin țară. Și o să pățiți cum pățesc și eu, adică văd pe aplicație că la vreo 5 km de la drumul european este ceva obiectiv și țac-pac am ieșit de pe traseul prestabilit și m-am dus să dau check-in acolo :D

În acest moment în aplicație există 317 fortificații indexate, cu descrieri originale, fotografii originale, coordonate geografice verificate manual, către care aplicația poate recomanda cel mai scurt traseu. 317, oameni buni! Și dezvoltarea aplicație merge înainte, lucru care mă bucură nespus de mult :)

Musai să faceți questurile #DrumulCetăților din aplicația Questo

Ce se mai întâmplă fain pe #DrumulCetăților este parte de questuri, realizată în parteneriat cu cei de la Questo. În acest moment există posibilitatea de a face trei astfel de questuri:

Apără Cetatea Brașovului (am făcut traseul, am descoperit un Brașov pe care nu îl știam!)

Apără Cetățile Dacice (e în plan să îmi fac o gașc faină și să îl bifez…)

Apără Cetatea Sibiului (pe 15 octombrie te aștept să facem traseul împreună!)

Ce se întâmplă când faci questurile acestea? Pornești de la un punct prestabilit și de acolo primești tot felul de indicii, care te trimit la următorul punct de pe traseu și tot așa până faci întreg traseul. Ai posibilitatea să primești și hinturi când ești în ceață :)) La fiecare punct de pe traseu aplicație îți dă informații istorice. Practic, după ce faci un astfel de quest, pe lângă faptul că este foarte distractiv (e mișto să fii în gașcă, să vedeți cum ”negociați” interpretarea indiciilor :D), înveți enorm despre orașul sau zona în care ești.

Spre exemplu, când am făcut questul în Brașov, deși mai fusesem de vreo 7987895 ori în acest prea-frumos oraș, am descoperit niște locuri și un mod altfel de a vedea orașul care m-a încântat!

Hai pe #DrumulCetăților la Sibiu pe 15 octombrie

Pe 15 octombrie, la ora 13.30, se pleacă în turul #DrumulCetăților din fața bustului Francis I (pe Bd. Corneliu Coposu, sub zidul cetății), așa că puteți veni un pic mai repede în zonă. Nu există nici o taxă de participare, totul e gratuit, ba chiar câștigați și premii, voi doar trebuie să veniți cu dorința de a petrece o duminică după-masă redescoperind Sibiul, dacă vreți :)

Eu voi fi sfetnicul vostru pe #DrumulCetăților :)

Eu am onoarea de a fi sfetnicul tuturor celor care au ales să parcurgă acest traseu, să se distreze, să învețe mai multe despre Sibiu și să câștige niște premii :)

Cum vă pregătiți pentru quest? Să vă descărcați aplicațiile Drumul Cetăților (iTunes și Google Play) și Questo (iTunes și Google Play). Atât. De restul ne ocupăm noi :))

Cine poate participa la quest? Oricine! Poți veni și singur, nu-i nici o problemă, doar că atunci când ești în echipă, este mult mai distractiv :) E mai frumos, de exemplu, să vii cu familia (cum ar fi să fie bunicul șef de echipă?). Sau cu prietenii. Sau și cu familia, și cu prietenii :)) Sau cu colegii de la birou (cheamă-ți și șeful, să fie și în afara biroului lider!). Sau, dacă faci parte dintr-o echipă sportivă, provoacă-i să ”jucați” și pe terenul #DrumulCetăților. Posibilitățile de a-ți face echipă sunt nenumărate, la tine este decizia și imaginația :)

Pe parcursul turului, o să ajungeți la 8 obiective în interiorul orașului, fortificații importante care au protejat cetatea de-a lungul anilor, pe care trebuie să le ”protejați” și voi dând check-in la fiecare dintre el în aplicație. La primele 3 Check-In-uri în aplicație, câștigați automat:

Bitdefender Antivirus for Mac, Bitdefender Antivirus Plus 2018
Bitdefender Total Security 2018 (5 devices, 1 year)
Bitdefender Total Security 2018 (5 devices, 2 years)

Apoi, intrați în cursa pentru titlul de Voievod.

Turul se încheie cu un concert al trubadurului Marius Matache, în Oldies Pub, unde începând cu ora 17:00 premiem toți apărătorii cetății și depănăm poveștile de pe #DrumulCetăților.

Vă aștept cu mare, mare drag. O să fie fun. Și instructiv. Și câștigați și premii. Garantat :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)