24.05.2017

Ghicește ce va lansa Cris-Tim de necrezut și ia-mi premiile! :D

Later edit: Dragilor, în primul rând vreau să vă mulțumesc pentru participarea la provocarea mea, mi-ați dat de lucru! :D Apoi vreau să vă spun că am desemnat, prin tragerea la sorți pe random.org (la cerere vă pot oferi și filmul extragerii), câștigătorul coșului de bunătăți de la Cris-Tim. Acesta este… Alexandru Lucica, felicitări!

În ceea ce privește premiul oferit de mine, pe criterii subiective, aici chiar că am avut de lucru. Pentru că m-am decis foarte greu… Dar, pentru că trebuia să aleg, am decis ca acest premiu să meargă la… Izina Alice pentru super-simpatica poezie :D Alice, ne auzim pe mail ca sa stabilim ce și cum. Încă o dată mulțumiri tuturor participanților!


Am primit această provocare de la Cris-Tim. Și am zis că e îndeajuns de șuie încât să vă implic și pe voi în ea. Căci, nu-i așa, când ești provocat să ghicești ce va lansa Cris-Tim ce este ”de necrezut”, apoi numai imaginația e limita, vorba englezului care a învățat latina :D

Bun, ca să fiu fair, vă spun că eu știu ce o să lanseze Cris-Tim în perioada următoare. Doar că nu știu până la capăt, ca să zic așa. Adică știu în mare, dar nu în detaliu. Adică știu îndeajuns de mult ca să pot juriza comentariile voastre cum se cuvine și la modul corespunzător :D

Aș vrea să vedeți această provocare ca pe o joacă. Dar una serioasă! Adică să faceți un exercițiu de imaginație și să veniți cu niște comentarii argumentate și informate, cum ar veni.

O să dau două premii. Unul oferit de Cris-Tim, un prea-frumos coș cu bunătăți, pe care o să îl acord prin tragere la sorți dintre toți cei care o să comentați. Cu mențiunea mai tehnică: câștigătoarea sau câștigătorul trebuie să fie din România, adică să aibă buletin de țara noastră :D

Un premiu o să îl dau eu, pe criterii totalmente subiective, dar din care criterii unul se desprinde și este șerif de șerif: modul în care o să îmi spuneți în comentarii ce o să îmi spuneți. Stilul. Ton of voiceul. Întorsătura frazei. Spuneți-i cum vreți. Dar vreau să văd condeiul, în esență. Chiar dacă nu o să nimeriți răspunsul exact, nu-i bai, nu asta mă interesează. Ci modul în care o ziceți, da? O să aleg premiul în funcție de feng shuiul pe care mi-l transmite câștigătoarea sau câștigătorul. O să fie un premiu-surpriză. Și pentru cine câștigă, dar și pentru mie, vorba aia. Dar garantez că o să vă placă :D

Reiau provocarea, ca să fie clar:

Acestea fiind spuse, vă urez mult succes. Cei doi câștigători o să fie anunțați pe 17 mai (când o să vă spun și ce lansează brandul, firește), așa că aștept comentariile voastre până pe 15 mai, ora 23.59. Și, desigur, urmăriți pagina Cris-Tim ca să fiți la curent cu ce isprăvi mai fac stimabilii.

Vă dau și un clip ajutător cu Cabral și Vizante. Mă rog, vorba vine, o să vedeți de ce zic asta :D Și vă dau și un hint: accentul e pe o inovație tehnologică. Stați pe aproape!

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Cum am dat eu net la niște chinezi și la un american în Germania :D

Ce faci dacă se mută un fost deținut lângă tine?

10 comentarii

  1. vineri, 12 mai 2017, 09:09

    Bănuiesc că e o etichetă pe care o poţi scana şi printr-o aplicaţie sau pagină îţi spune ce ingrediente conţine produsul respectiv (eventual detalii, de unde sunt obţinute ingredientele, cât de curate sunt etc).

    Răspunde
  2. vineri, 12 mai 2017, 11:10

    Stiu ca cei de la Cris-Tim au mare mare grija de clientii lor, dar daca te uiti la tot ceea ce fac ei, produse si promovare, esti ca un copil care tocmai a fost anuntat ca Mos Craciun exista, atunci cand „mirosi” ceva nou la ei.
    Ma astept la o carte de bucate, cu produsele lor, pentru oamenii lenesi ca mine, iti arata cum sa improvizezi mai bine si sa-ti iasa retete bune. Iar daca e hi-tech si vine si ca aplicatie, de exemplu, scanezi codul de bare de pe produs si poc, idei cu 5 retete.
    Imi ploua in gura, ma duc sa imi fac niste cris-tim la cuptor cu vinete, dovlecel, ardei iute si mujdei.
    Pofta buna!

    Răspunde
  3. Manolache AnaMaria Loredana
    vineri, 12 mai 2017, 23:39

    Înghețatăăă🍦🍦🍦🍦
    Inghețata Cris-Tim pentru o vară mai cu stil! 😎#iceicebaby

    Răspunde
    • Manolache AnaMaria Loredana
      vineri, 12 mai 2017, 23:48

      Fără, fără număr pentru salamul Bio-Cris-Tim 😂

      Răspunde
  4. Izina Alice
    duminică, 14 mai 2017, 19:04

    S-a gandit Cris-Tim si-a zis
    Măi români, noi ne-am decis
    Iaca să vă dăm pe spate
    Cu o gustoasă noutate
    Să vă tinem ca pe ace
    Pentru că stim că vă place
    Căci românu-i pofticios
    Nu se lasă mai prejos
    Când e vorba de mâncare
    Se bucură cel mai tare
    Vrea să aibă în farfurie
    Tot ce-i bun în prăvălie
    Cârnati, salam, crenvurştani
    Si mai mici si mai babani
    Bucurie mare frate
    Cris-Tim are noutate
    Sa vezi mare înghesuiala
    Sper ca nu e pacaleala 🤔
    Eu as vrea ceva cu Bio
    Sau salamul ca la Rio
    De nu, poate carnaciori
    De oaie si vrabiori
    Sau ceva delicatese
    Asa ca pentru printese
    Adica ca pentru mine
    Cu Cris-Tim nu imi e rusine😉

    Răspunde
  5. Rebreanu Sebastian
    luni, 15 mai 2017, 01:49

    Au inventat salamul care nu se termina niciodata. Il scoti din frigider, tai din el cat vrei tu sau cat vor invitatii tai, il bagi inapoi si dupa 5 minute salamul are aceasi lungime ca inainte de taiere. MIRACOL-MINUNE-MAGIE*

    *trebuie doar sa virez in contul celor de la Cris-Tim 5 lei saptamanal, pentru intertinerea tehnologiei/magiei/miracolului si niciodata, dar niciodata sa nu te intrebi cum e posibil scamatoria asta si niciodat, dar niciodata sa nu deschizi usa frigiderului mai rapid de 5 minute!!

    Răspunde
  6. luni, 15 mai 2017, 09:18

    Eu cred ca va fi un produs cu o eticheta #denecrezut care va piui in anumite conditii. :)
    Da’ io zic ca ar trebui sa piuie si cand nu mai e bere in frigider. Pai cum altfel? Cris-Tim fara bere rareori merge bine. Cred ca esti de acord cu mine, da? :D

    Răspunde
  7. luni, 15 mai 2017, 10:06

    Natural cum sunt eu, ma gandesc ca va fi un produs fara E-uri. M-as fi gandit la mai multe produsE, dar am zis sa evit E-ul si practic si teoretic :) Va fi ca un fel de bere NEPA, care trebuie consumata mai repede, ca s-o savurezi la adevarata valoare. Un produs mai natural, mai aromat, mai repede de mancat. Si ca sa stii cand trebuie sa mananci minunatia, te va ajuta tehnologia. Nu stiu exact cum. O eticheta care-si schimba culoarea sau care-ti trimite mesaj pe FB :) Exclusiv pentru bloggeri, un comentariu la ultimul articol culinar de pe blog te va anunta despre deadline :) Habar n-am cum se va intampla dar stiu ca va fi ceva #denecrezut :) Spor!

    Răspunde
    • miercuri, 17 mai 2017, 13:46

      Hai ca am fost pe-aproape cu raspunsul :)

      Răspunde
  8. alexandru alin
    luni, 15 mai 2017, 23:15

    salam de curcan

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *