Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Caut 3 tovarășe sau tovarăși pe care să îi trimit la Festivalul Unfinished

Despre ce înseamnă Festivalul UNFINISHED, aflați colea mai jos. Deși, sunt sigur, mulți dintre voi nu mai trebuie să citiți cuveniele precizări :D

Eu îmi fac datoria de a răspunde provocării organizatorilor, așa că vin, la rândul meu, cu o provocare pentru voi cu scopul de a selecta 3 dintre cei care îmi fac onoarea să mă citească pentru a le oferi 3 full-passuri la Festival, ca să știe o treabă, cum ar veni.

O să execut o prea-frumoasă tragere la sorți dintre toți cei care o să îmi răspundă în comentarii la următoarea întrebare:

[Tweet „Care este cuvântul care credeți voi că reprezintă cel mai bine spiritul UNFINISHED?”]

Festivalul UNFINISHED îl aduce pentru prima dată în România pe Alvy Ray Smith, co – fondatorul PIXAR. Renumitul pionier al animației computerizate se alătură celor peste 30 de creativi, antreprenori și artiști internaționali ce vor sosi la București în cadrul UNFINISHED.

Organizat în perioada 25-28 Mai 2017, la sala Dalles din București, festivalul reunește lideri din domeniile creative, de tehnologie și antreprenoriat pentru a inspira și motiva publicul prin sesiuni inovative (prezentări interactive, keynote addresses, mese rotunde, masterclass, workshopuri) combinate cu expoziții, evenimente de networking și concerte.

Printre speakerii confirmați se numără: Daniel Jones (The New York Times), Ian Daly (Tribeca + WIRED UK), Virgil Abloh (OFF-WHITE + Kanye West Creative Director), Rob Fitzpatrick (The Mom Test), Radu Georgescu (GECAD), Josh Begley (First Look Media), Oana Stănescu (Family), Max Stossel (Time Well Spent), Enrico​ Bossan (Fabrica), Micha Bruinvels (World Press Photo), Mihai & Liviu Popescu (Fratelli), Alice Cabaret (The Street Society), Justin Durazzo (Droga5), Jason Grullon & Guillaume Vaslin – Reimann (Virtu Rocks), Bogdan Nicolai (AList Magazine), Emil Cartiș (Romanian Design Council), Onika Simon (Spokehub), Mihai Botarel (RXM Creative).

Fiecare zi a UNFINISHED are ca piloni principali Inspire, Connect, Empower & Change, prin care participanții vor putea să descopere povești de succes care să îi inspire să fie mai creativi în munca lor de zi cu zi.

În cadrul Festivalului va continua să fie prezentată și expoziția World​ Press Photo (WPP) 2017, care aduce în fața publicului cele mai bune proiecte de fotojurnalism la nivel mondial, precum și o serie de instalații de artă care, prin diverse medii, fac un comentariu la adresa societății, istoriei și contextului geopolitic actual.

Vor expune artiști din 6 țări, printre care Alfredo​ Jaar, Josh Begley, Capucine Gros, Pavel Brăila, Luca Zamoc, Vasilievic & Venuri, Submarine Channel, Cosmin Haiaș, Oana Vainer. Alături de aceste expoziții, Festivalul UNFINISHED va prezenta și o serie de experiențe VR.

4 comentarii la “Caut 3 tovarășe sau tovarăși pe care să îi trimit la Festivalul Unfinished

 1. Calin Răspunde

  Work in progres

 2. Valentina Manea Răspunde

  Inovatie

 3. Adina M Răspunde

  „Creatinovație” = creativitate+ invoatie

 4. Anca Gheorghe Răspunde

  UNLIMITED

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: