Vreți să vă dați cu parapanta virtuală, să faceți alpinism interactiv și să vă verificați gratuit condiția fizică?

Dacă răspunsul la întrebarea din titlu este ”Daaaaaa!”, ia ascultați comanda la mine: din seara asta de vineri, 31 martie, până duminică, 2 aprilie, la prânz, în Parcul Izvor din București se întâmplă un mega-eveniment, organizat de UNIQA Asigurari. Unde puteți să experimentați tot ce v-am spus în titlu, plus multe altele, după cum vă raportez mai jos. Cu mențiunea că mai pe seară o să ajung la locul faptei și o să vă transmit la fața locului mărturia personală, ca să zic așa, despre ce vă așteaptă :)

Încep cu informația despre alergarea de duminica, 2 aprilie 2017, când va avea loc a doua ediție a cursei UNIQA Asigurari Bucharest 10k & Family Run.

Tot în Parcul Izvor, o să găsiți UNIQA Health Point, adică un vehicul impresionant, de 400 de cai putere! (well, băieții, este că și voi vreți să îl vedeți? :D), aflat pentru prima oară în România, unde o să vă puteți evalua gratuit condiția fizică. O să ajung mai încolo și eu să văd dacă sunt praf sau pe aproape :)) O să revin cu film și poze mai pe seară.

O simulare a zborului cu parapanta/deltaplanul, care dă posibilitate utilizatorului, pe lânga faptul de a savura placerea din zbor, să trăiască și o experiență de colectare a bonusurilor virtuale, care îi va aduce un premiu real. Again, o să vă raportez de la locul faptei cum este chestiunea în cauză, după ce prestez și eu zborul cu pricina :D

Alpinism interactiv: Destinată pasionaților de sport activ, o să fie un Interactive Climbing Wall, cu content animat customizat. Utilizatorul are la dispoziție 3 minute pentru a obține un scor cât mai bun pentru a obține facilități și bonusuri. Bine, la cum mi-e frică mie de urcat pe niște unele, cred că doar o să îi admir pe curajoși și aia e :))

Clase de fitness World Class: Traineri World Class vor susține sesiuni de training în aer liber pentru cei prezenți. Participarea este liberă, așa că profitați de chestiunea în cauză să mai faceți și voi nițică mișcare!

De ce organizează Uniqa Asigurări acest mega-eveniment

Pentru că, spus de la peluză, situația este întristătoare la noi… Cele mai recente date statistici arată ca trei din 10 români apreciază că sănătatea le afectează activitatea de zi cu zi. De asemenea, 11 din 100 de români nu au putut consulta un medic specialist pe parcursul ultimelor 12 luni! Din aceștia, 8 nu și-au permis să ajungă la doctor, în timp ce 3 au ațteptat ca problema să se rezolve de la sine. În mod paradoxal, 75% din români sunt preocupați de starea lor de sănătate, dar numai 48% caută servicii și produse care îi ajută în menținerea sănătății.

Trist, foarte trist… Dar asta este situația, așa că trebuie găsite soluții în funcție de situația din teren, cum ar veni. O astfel de soluție este un produs inovativ UNIQA Asigurări pentru piața românească de asigurări de sănătate, o poliță axată pe prevenție. Produsul include gratuit un pachet de nutriție și sport, în colaborare cu rețeaua parteneră de clinici nutriționale și săli de sport.

Foarte tare mi se pare asta! Adică ești și asigurat și, dacă tot ai dat banii ăia, poate tragi de tine să te apuci de mișcare și de puțintică atenție la ce și, mai ales, cât mănânci (well, asta îmi spun mie, în primul rând, căci sunt degrabă pofticios de toate cele și cam lenevior când vine vorba de mișcare :D). Practic, este singura asigurare de sănătate din România cu nutriționist și antrenor de fitness gratuit. Fain, chiar fain!

Mai aflu că, printre serviciile exclusive oferite de polița UNIQA, se numără și asigurarea stomatologică. La faza asta am încruntat un pic sprânceana. Pentru că tocmai ce am trecut printr-un adevărat chin, care a durat mai bine de 2 ani (de bani nu vă spun, că vă ofiliți voi, lasă portofelul meu…), în care am avut un ”șantier” întreg în gură, cu implaturi osoase, cu implanturi de dinți, cu extracții, nu vă mai zic, mă apucă din nou durerile… Dar vă zic să analizați asigurarea stomatologică de la UNIQA. Pentru că ați putea economisi foarte mult. Foarte mult. Adică să faceți cum nu am făcut eu, să fiți prevăzători.

Bun, acestea fiind spuse, ne vedem zilele astea în Parcul Izvor. Și stați pe fază căci o să actualizez acest articol cu informații de la locul faptei!

Ah, să vi-l dau și pe simpaticul Radu Restivan, care vă invită și el în zonă, ascultați-l, este un sportiv minunat!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)