Miles Mosley feat. The West Coast Get Down în premieră în România la JazzTM

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

JAZZ™ 2017 (30 iunie – 2 iulie 2017) aduce încă o premieră în România: Miles Mosley feat. The West Coast Get Down cu Tony Austin (tobe), Cameron Graves (pian), Ryan Porter (trombon) și Philip Dizack (trompetă). Împreună, explorează legăturile dintre diverse genuri muzicale, aducând pe scenă un sunet nou, inovator.

Miles Mosley este unul dintre cei mai ingenioși muzicieni din generația tânără care, cu o forță incredibilă și un stil captivant, a cucerit scene din întreaga lume. A studiat la Colburn School of Music din Los Angeles, a învațat de la legende ale genului precum John Clayton, Ray Brown și Al McKibbo și a fost licențiat în muzică la UCLA.

De atunci, muzicianul și-a extins repertoriul ajungând să stăpânescă contrabasul într-un mod care îi permite să fuzioneze jazz-ul cu genuri precum rock, pop, funk sau R&B. Modul în care se joacă cu arcușul, efectele pe care le creează și dexteritatea se reunesc într-un stil inconfundabil. Toate acestea se regăsesc într-un proiect solo aclamat, iar cel mai nou album al său, ”Uprising” realizat împreună cu West Coast Get Down a fost lansat la sfârșitul lunii ianuarie și se află pe locul 4 în topul Billboard Contemporary Jazz Album, pe locul 10 în topul Billboard Jazz Album și pe locul 2 în topul Itunes Jazz album. Iar primul single, Abraham este unul dintre cântecele preferate ale NPR.

Iar de parcă toate acestea nu ar fi de ajuns, a concertat, înregistrat, produs și mers în turnee cu artiști precum Mos Def, India Arie, Lauryn Hill (ca director muzical), Terrence Howard, Jonathan Davis of Korn, Jason Mraz, Jeff Beck, Rihanna și Cee Lo Green.

Considerat de publicațiile de specialitate drept unul dintre cei mai inventivi contrabasiști, „Un maestru al muzicii și al show-urilor live”, a apărut recent în Bass Player Magazine (SUA și Brazilia), Los Angeles Times, New Yorker Magazine, Vanity Fair și Rolling Stone.

Însă cariera muzicală și cea de producător nu sunt totul. Mosley este, de asemenea, un compozitor desăvârșit pentru film, televizine și chiar și jocuri video. Compozițiile sale au fost folosite de companii precum DreamWorks, Warner Brothers, The Weinstein Company, Capcom and Activision. The Muppets, The Dark Night Rises, Arrival sau Halfway sunt doar câteva dintre filmele pe ale căror coloane sonore și-a adus aportul.

Începând cu 2016, a urcat pe scene precum: Royal Albert Hall, Lowlands, Fuji Rock, Jazz a Vienne, North Sea Jazz, Love Supreme, Glastonbury, Bonnaroo, Coachella, Primavera Sound, Umbria Jazz și multe altele.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)