A scris Dragoș Bucurenci o carte

Încep aceste rânduri despre cartea lui Dragoș Bucurenci ”Despre curajul de a ne lăsa văzuți” cu o mărturisire: nu cred că aș fi citit cartea dacă nu mi-ar fi trimis-o stimabilii de la Curtea Veche. Mai bine spus, nu cred că aș fi ales să o citesc, din atât de multe alte opțiuni aflate la îndemâna mea de blogger bătrân și pe alocuri simpatic :)

Dar, în timp ce îmi alegea cărțile pe care să le pun în bagajul de Sărbători (urma să plec pentru două săptămâni, deci am avut ceva de luat cu mine…), am văzut și cartea lui Dragoș. Și am rânjit. Dap, rânjit. Că mă și imaginam cu berea de-alături, răsfoind cartea lui și apoi dându-i un mesaj gen ”boss, îmi ești dator cu vreo 3 beri că abia am reușit să îți citesc rândurile”.

despre-curajul-lasa-vazuti_1_fullsizeAproape așa s-a întâmplat. Adică i-am citit cartea. Berea era lângă mine. Și, după ce am terminat-o, i-am dat SMS. Doar că de aici lucrurile se schimbă. Pentru că i-am spus că mi-a plăcut foarte mult scriitura în care își aduce aminte de niște dascăli, care i-au marcat traiectoria, ca să zic așa.

Nu mă pricep io la făcut recenzii și nuș ce. Și nici nu o să încep acum. Dar vă spun că ”Despre curajul de a ne lăsa văzuți” este, de fapt, o selecție dintre articolele pe care Dragoș le-a publicat în niște reviste pe care eu nu le citesc. Așa că, pentru mine, rândurile astea au fost în premieră. Alții, știu, sunteți mai pe felie decât mine, dar nu v-ar strica să le recitiți, zic :D

Poate că ar fi trebuit să mă țin de planul inițial. Adică să rânjesc în timp ce îi citesc cartea. Și să îl aștept la cotitura 2.0. Căci, nu-i așa, mai ales de cât e vedetă de TV și având în vedere luptele sale anterioare (mai mult sau mai puțin cu morile de vând, cum ar veni…), ar fi fost mult mai lucrativ pentru mine (da, Dragoș, știu, un barbarism fără grad de comparație) să fiu pe trend și să îl iau la mișto, doar așa e la modă acum.

Dar, uite, prefer să îi zic mulțam pentru măcar câteva pagini din cartea asta. Și să îi las pe alții să se aleaga cu gloria rânitului în troaca internetului.

PS Hai să vă dau și emisiunea pe care am făcut-o cu Dragoș. Căci de atunci mi-a devenit mult mai simpatic decât îmi era înainte, ca să nu zic mai rău… :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “A scris Dragoș Bucurenci o carte”

  1. Pe rândul 9 cred ca ai vrut sa scrii „imi alegeam” in loc de „imi alegea”, pe rândul 48 ai scris „de cât” in loc de „de cand”.
    Pentru un blogger care se lauda cu niște ani vechime in domeniu, ești cam plin de greșeli gramaticale dar si de exprimare, iar limbajul nu mi se pare potrivit pentru a fi folosit in scris. Iti propun sa mai citești înainte sa scrii următorul articol.

    1. Mulțumesc pentru propunere. O să mă gândesc la ea. Între timp io mă duc înainte cu stilul meu, așa cum este, că doar oameni suntem. Mă rog, nu chiar toți. Anonimii sunt doar pretexte de a fi oameni. Îți propun să îți asumi identitatea înainte să mai comentezi ceva. Altfel, parol, de fapt nu prea exiști.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.