Cum i-a colindat Moș Crăciun la telefon pe angajații Provident :D

Foarte bună faza asta cu Moș Crăciun colindându-i pe angajații Provident la telefon :D Adică – nu că nu ați vedea în filmul de mai jos, desigur, dar io tot vă zic! – stai tu în call center (apropo, decembrie este luna cea mai aglomerată pentru angajații Provident), răspunzi frumos la telefon și îl auzi pe Moș Crăciun. Mno, poftim :))

Ideea că nu doar câțiva dintre operatorii Provident au primit un apel de la Moșu’, ci toți. Și, dacă ne gândim că fiecare operator primește câte 80 de apeluri pe zi, unul de genul ăsta, apoi, cum să v-o zic, îți cam pune un mare zâmbet pe buze și te cam încălzește la coracon :)

După cum o să vedeți în film, Moșu’ (care seamănă suspect de bine cu Cămătaru dintr-o altă excelentă activare Provident :D), are niște ajutoare tare simpatice. Adică tenorul Adrian Popescu, un fel de Grinch cu voce beton :)) și niște minunați copii din corul Meloritm.

Vă las să vedeți filmul. Foarte tare ideea, foarte tare! Cu îndemnul să urmăriți până la final, ca să vedeți și un fel de bloopers :D

Un comentariu la “Cum i-a colindat Moș Crăciun la telefon pe angajații Provident :D

  1. Ivona Elena Răspunde

    Este destul de buna ideea, dar numai sa nu faci imprumut.
    Sarbatori fericite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: