Cum i-a colindat Moș Crăciun la telefon pe angajații Provident :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Foarte bună faza asta cu Moș Crăciun colindându-i pe angajații Provident la telefon :D Adică – nu că nu ați vedea în filmul de mai jos, desigur, dar io tot vă zic! – stai tu în call center (apropo, decembrie este luna cea mai aglomerată pentru angajații Provident), răspunzi frumos la telefon și îl auzi pe Moș Crăciun. Mno, poftim :))

Ideea că nu doar câțiva dintre operatorii Provident au primit un apel de la Moșu’, ci toți. Și, dacă ne gândim că fiecare operator primește câte 80 de apeluri pe zi, unul de genul ăsta, apoi, cum să v-o zic, îți cam pune un mare zâmbet pe buze și te cam încălzește la coracon :)

După cum o să vedeți în film, Moșu’ (care seamănă suspect de bine cu Cămătaru dintr-o altă excelentă activare Provident :D), are niște ajutoare tare simpatice. Adică tenorul Adrian Popescu, un fel de Grinch cu voce beton :)) și niște minunați copii din corul Meloritm.

Vă las să vedeți filmul. Foarte tare ideea, foarte tare! Cu îndemnul să urmăriți până la final, ca să vedeți și un fel de bloopers :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Cum i-a colindat Moș Crăciun la telefon pe angajații Provident :D”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)