Amenajarea balconului part 2: am desemnat mai mulți câștigători :)

Măi, oameni buni, multă treabă mi-ați dat… Jur că nu mă așteptam la o asemenea seriozitate din partea voastră ca răspuns la provocarea mea cu amenajarea balconului în bugetul de 500 de lei oferit de Provident. Mă gândisem că o să veniți cu niște poze de balcoane de cine știe unde și că o să ziceți și voi ceva de trei lulele, trei surcele. Mă rog, exagerez, știți că vă apreciez corespunzător și că vă mulțumesc pentru că mă onorați citindu-mă și mai corespunzător. Dar ați înțeles ideea: chiar nu mă așteptam la niște propuneri atât de faine. Care, repet, mi-au cam dat de lucru…

În procesul de jurizare, mi-am făcut o listă scurtă de 7 propuneri. După care, într-o nouă etapă de selecție, le-am redus la 5. După care – am lăsat câteva ore să ”dospească” propunerile mele finaliste – aseară, aproape de finalul zilei, m-am uitat încă o dată pe ele și am decis. Cu greu. Cu foarte mare greutate.

Am ales un câștigător al premiului de 500 de lei oferit de Provident. Dar, în același timp, nu am putut să nu dau niște, hai să le zicem așa, premii de consolare celorlalți doi finaliști. Chiar nu am putut să trec cu vederea efortul lor. Ba chiar, pentru că m-am dus mai departe, am și două premii speciale ale juriului (format din je, moi și mine :D) pe care le acord pentru că propunerile respective m-au gâdilat la coraconul meu propriu și personal, cum ar veni :)

Înainte de a vă spune lista câștigătorilor, vreau să vă zic doar atât: RESPECT! Și vă mulțumesc again, din nou, encore pentru că îmi faceți onoarea să mă citiți și să răspundeți într-un asemenea hal la provocările cu care vă mai troznesc acilea pe blog :)

Acestea fiind spuse, aveți mai jos lista câștigătorilor. Pe care o să îi contactez pe mail, ca să vedem cum facem să intre în posesia premiilor.

Premiul de 500 lei de la Provident: Tudor de la Hodeco

Premii de consolare: Sfatoasa și Bianca. Premiile constau în o carte și o sticlă de vin, ambele numai bune de degusta în perioada Sărbătorilor :)

Premii speciale: Alexandra Tatar și Diana Goanta. Premiile constau în doua pachete de cărți, pe care o să le aleg eu și cu care sper să vă nimeresc :)

Vă mulțumesc tuturor pentru participare și revin cu balconul amenajat după chipul și asemănarea propunerilor :D Așa, ca reminder, așa arată balconul meu acum…

poza balcon 1

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Amenajarea balconului part 2: am desemnat mai mulți câștigători :)”

  1. Haha, ce onoare! :D ne bucurăm că ți-au plăcut ideile noastre & ne-ai dat un boost foarte mare în timp ce lucrăm la noua noastră platformă pentru Hodeco :)

  2. Multumesc,multumesc…………..,,duamne,, ca tare m-am mai bucurat!Si daca am castigat premiul de corason(mult mai valoros pentru mine)musai si un autograf:pe sticla,pe carte,pe bonul fiscal ……..ca sa ma pot fali in fata nepotilor!
    Multa sanatate si spor la amenajare!

  3. Pingback: » Thailanda mea! Alexandra Tătar

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.