#PoateVăInteresează Doi români (medic și pacient) pleacă în Kilimanjaro și altele

Vă invit să urmăriți povestea a doi romani (medicul Andrei Lesan din Cluj si pacientul sau care a suferit in anul 2012 un transplant pulmonar – Dan Pascal), care se pregatesc sa cucereasca varful Kilimanjaro, la inceputul lunii iunie (10-18 iunie).

Proiectul este unic in lume, pentru ca vizeaza in mod expres pacientii care au suferit o interventie chirurgicala identica. Astfel, un grup format din persoane reprezentante ale mai multor tari (printre care si Romania), pacienti si medici, vor respira aer la aproape 6.000 m altitudine, in Tanzania. Aceasta expeditie si-a propus sa demonstreze faptul ca oamenii care au suferit un transplant pulmonar pot duce o viata absolut normala.

Respect!


Miercuri, 7 iunie 2017, la ora 19:00, are loc vernisajul celei de-a patra ediții a „Salonului BD – Povești din București în Benzi Desenate” la Casa Filipescu-Cesianu (mansardă).


Programul FranceDanse Orient-Express, inițiat de Institutul Francez din Paris, continuă în România cu spectacolul „Hydre”, în coregrafia lui Yuval Pick, directorul Centrului Național de Coregrafie din Rilleux-la-Pape. Publicul bucureștean este așteptat pe 6 iunie, ora 19, la Hanul Gabroveni, iar cel sibian pe 9 iunie, ora 21, la biserica fortificată din Cisnădioara, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru din Sibiu.


Green Revolution și Kaufland România organizează competiția Green School Festival, din cadrul proiectului Green Bee, cel mai amplu proiect de educație ecologică din România. Festivalul Green School se va desfășura mâine, 31mai, în intervalul 09:30 – 14:00, in parcul Tineretului, zona Rozariu, lângă nava Green Bee, când vor fi premiate cele mai verzi școli din București și cei mai preocupați elevi de protejarea mediului.


TraLaLa este cel mai urmărit canal românesc de YouTube dedicat copiilor și sărbătorește 1 iunie cu o listă a melodiilor care captivează atenția copiilor și poate fi un divertisment potrivit pentru întreaga familie. TraLaLa a pornit din necesitatea a doi tineri părinți de a oferi copiilor lor un mediu muzical sănătos.


Duminica, 4 iunie, la ora 11:00, Teatrul Avangardia prezinta la Cinema Pro spectacolul spectacol distractiv-educativ pentru copii Pianul Fermecat si ii asteapta pe toti micii spectatori cu cadouri surpriza. Pianul Fermecat este un spectacol de muzica si poezie pentru copii, interactiv si cu doza consitenta de umor, in care actrita Daniela Nane vorbeste cu copiii si le deschide apetitul pentru lectura, iar poeziile si fabulele alese ii amuza atat pe cei mici, cat si pe parinti. Toti copiii vor primi Cadouri de la Family Care Joy.


De Ziua Copilului, vor avea loc câteva evenimente speciale în Magazinul F64 și primiți posibilitatea de a printa câte o fotografie cu imprimanta Canon Selphy! În intervalul orar 10:00 – 22:00, cei mici se vor putea bucura de ființele fantastice bine cunoscute, Rapunzel și Tinkerbell care au pus la cale un program special, ce include și modelare de baloane și pictură pe față, printre altele. Tot pentru distracția celor mici cei de la F64 au pregătit o mașină cu baloane de săpun, dar și nenumărate baloane clasice, plus un stand de vată de zahăr special amenajat!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.