Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

#PoateVăInteresează Târg Din Portbagaj, o listă cu influenceri și altele

O întâlnire de excepție pentru cei care sunt in zona de brand design: Chris Lee și Kit la aparat :) Încercați-vă norocul, dați mail și poate, poate o să fiți invitați :)


Între 30 iunie și 2 iulie are loc un ”Târg Din Portbagaj”. Găsiți pe pagina evenimentului care-i șpilul.


O listă cu 13 influenceri pe care – cică – ar trebui să îi urmărești dacă vrei să devii un leader care să știe o leacă de bătaie.


Mișto asta cu jocul făcut de Lidl, care oferă clienților posibilitatea de a intra în rolul unui Manager de magazin Lidl și de a gestiona activitatea acestuia. Jocul My Lidl Shop este disponibil pe dispozitivele mobile cu Android și iOS.


Cam cum o să fie treaba cu comunicarea prin 2020. Well, nu prea cred eu în futurologii de astea, dar simpla discuție despre astfel de subiecte ne deschide mintea, de aceea le și recomand.


Air France si KLM au lansat o campanie promotionala cu preturi cu pana la 30% mai mici la destinatii din ASIA, Caraibe si Oceanul Indian. Preturile pomotionale sunt valabile pana pe 23 iunie 2017 si pot varia in functie de data calatoriei.

Cateva exemple de preturi:

Beijing de la 499 euro
Shanghai de la 419 euro
Male de la 650 euro
Mauritius de la 565 euro
Saint Martin de la 549 euro
Point a Pitre de la 549 euro


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.