Millidge și Doig îndeplinesc dorințe în valoare de 5000 de euro. Ia aruncați un ochi :D

Simpaticii Millidge și Doig  de la Orange o țin într-o continuă fiesta de când au împlint 10 ani. Astfel, în perioada 18 iulie – 28 august, clienții Orange PrePay sunt invitați să decoreze tortul aniversar alături de ei pe orange.ro/10ani și apoi să împărtășească dorința lor. Săptămânal, timp de 6 săptămâni, va fi extrasă o dorință câștigătoare în valoare de 5000 de euro, care va fi îndeplinită de Orange.

În plus, după completarea numărului de telefon pe site, clienții PrePay vor primi lunar, până la finalul anului, o zi cu minute și mesaje naționale nelimitate.

Pentru a intra în tragerea la sorți pentru îndeplinirea unei dorințe, clienții Orange PrePay sunt invitați să participe la jocul online 3D de ornare a tortului aniversar al lui Millidge și Doig.

Mai mult, în perioada 15 iunie – 12 septembrie, la prima activare a unei opțiuni de minim 5 euro credit cu minute sau internet, clienții primesc de 10 ori traficul de internet inclus în opțiune, ce va putea fi utilizat până la finalul anului.

„Continuăm aniversarea Millidge și Doig cu și mai multe bonusuri, premii și distracție. Clienții noștri își doresc mai mult internet și resurse de voce și mesaje, iar acest lucru este cu atât mai evident în preajma unei aniversări. Iar pentru că ne-au fost alături în toți acești ani, îi sărbătorim alături de Millidge și Doig, le îndeplinim dorințele și pregătim împreună un tort aniversar” a declarat Anca Veluda, Consumer Division Manager la Orange.

Millidge și Doig

P. S. Pentru mai multe detalii și regulamentul promoției, accesați orange.ro/10ani.

Un comentariu la “Millidge și Doig îndeplinesc dorințe în valoare de 5000 de euro. Ia aruncați un ochi :D

  1. Joie Negru Reply

    Eu astept ca si cei de la Vodafone sa faca asa ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.