Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Orange invită studenții și masteranzii la programul Orange First Step

Dacă ești student sau masterand și îți dorești să acumulezi cât mai multe experiențe, iată una, via Orange, care ar putea să ți se potrivească:

178 de studenți și masteranzi își vor putea găsi un loc de practică în echipele de vânzări și magazinele Orange din toată țara, iar experiența căpătată pe parcursul programului de practică poate fi folosită la facultate pentru echivalarea orelor de practică incluse în programa de învăţământ.

Cei selectaţi în program vor putea participa la workshopuri dedicate, pe teme precum brandul şi valorile Orange, dezvoltarea abilităților de vânzător, dar şi de personal branding şi muncă în echipă. La finalul lunii de internship, participanții vor primi o adeverință de practică și, în funcție de implicarea de care au dat dovadă, pot primi recomandări semnate din partea mentorilor, care le vor fi utile pe viitor, la angajare.

P. S. Te poți înscrie aici până pe 4 martie.

Orange

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.