Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Cred că m-am îndrăgostit de Pebble Time Round, ceasul inteligent de la Orange

Pebble Time Round este un dispozitiv atât de simpatic că nu poți să nu ți-l dorești. Adică, numai uitați-vă la el: are o grosime de doar 7,5 mm și numai 28 g, ceea ce îl face – fiți atenți aici – cel mai subțire și mai ușor smartwatch.

pebble

În afară de acest „amănunt”, e musai de știut că Pebble Time Round are o baterie cu autonomie de până la două zile și încărcare foarte rapidă: în doar 15 minute are energie pentru încă o zi întreagă.

În plus, dispune de aplicații și fețe personalizate și de posibilitatea de a alege din patru variante de limbă: engleză, spaniolă, franceză sau germană.

Și, preferatele mele: ceasul este dotat cu funcția Pebble Heart, ce monitorizează automat activitatea zilnică și calitatea somnului, oferă statusul zilnic pe afișaj și dispune de grafice săptămânale de evoluție. Smartwatch-ul controlează muzica de la o “încheietură” distanță, are inclus un sistem discret de vibrații pentru alarme și notificări și afișează pe ecran, printr-un semnal luminos, evenimentele viitoare și trecute, mesajele text, notificările și apelurile primite.

Pebble este unul dintre cei mai vechi jucători în domeniul ceasurilor inteligente, cu vânzări de peste 1 milion de produse în mai puțin de 3 ani. Pebble funcționează atât cu sistemul de operare iOS 8 cât și cu Android 4.0, sau versiunile lor superioare.

Dacă și voi v-ați îndrăgostit de acest model Pebble, îl puteți cumpăra de aici.

 

orange

 

Un comentariu la “Cred că m-am îndrăgostit de Pebble Time Round, ceasul inteligent de la Orange

  1. Ceasuri barbati Reply

    Nu stiu cat e de bun, dar arata foarte bine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.