Orange îți propune să ajuți un copil să meargă la film

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Unii copii nu au mers niciodată la film. Tocmai de aceea, Orange invită clienții să devină pentru o zi parteneri de film ai copiilor din medii sociale defavorizate. Acțiunea va avea loc în cadrul unei campanii dedicate programului Orange Film, ajuns deja la a 10-a aniversare:

Pe 6 aprilie, mai mult de 150 de copii din cinci orașe din țară vor avea oportunitatea de a cunoaște lumea cinematografului și de a avea experiența unui film pentru prima dată.

Utilizatorii care doresc să ofere cel de-al doilea bilet primit prin mecanismul programului și să-i însoțească pe copii la proiecția specială de miercuri, 6 aprilie, se pot înscrie pe site-ul orange.ro/film până la data de 28 martie.

Acțiunea va avea loc în cinematografele partenere din București, Oradea, Brașov, Constanța și Pitești.  

Campania este realizată în colaborare cu Organizația Salvați Copiii România și cu filialele locale ale acesteia.
Orange

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)