Samsung lansează o ediție Galaxy S7 edge dedicată Jocurilor Olimpice de la RIO

Samsung, partener olimpic global la categoria Wireless Communications Equipment al Jocurilor Olimpice de la RIO, a lansat ediția limitată Galaxy S7 edge la Sao Paulo, Brazilia.

De asemenea, Samsung a anunțat și aplicația Rio 2016, precum și organizarea de numeroase activități în mai multe zone din Brazilia, pentru a marca lansarea oficială a campaniei globale Samsung dedicată Jocurilor Olimpice Rio 2016.

În colaborare cu Comitetul Olimpic International, Samsung va oferi 12.500 de smartphone-uri în ediția limitată – Galaxy S7 edge Jocurile Olimpice, precum și Gear Icon X tuturor olimpicilor de la Rio 2016, ajutându-i să comunice mai ușor cu familiile și prietenii lor din întreaga lume.

Pentru prima dată în istorie, ediția limitată a smartphone-ului Galaxy S7 edge are un design inspirat de Jocurile Olimpice, precum și o paletă de culori specială, ce conține cele cinci culori oficiale ale cercurilor olimpice. Culorile cercurilor pot fi observate și în interfața smartphone-ului, pe ecranele home și lock, precum și la afișarea mesajelor, a contactelor, apelurilor, dar și în bara de notificări.

Mai mult, smartphone-urile vor avea disponibile și wallpaper-uri cu tematica Jocurilor Olimpice. Participanții la Jocurile Olimpice vor primi și cel mai nou accesoriu smart Samsung, căștile wireless Gear IconX, care le vor oferi o nouă experiență de fitness, datorită senzorilor de monitorizare a ritmului cardiac și al player-ului muzical independent. În plus, după conectarea căștilor Gear IconX la un smartphone, utilizatorii pot vizualiza actualizări și rapoarte ale antrenamentului în aplicația S Health.

De asemenea, Samsung le oferă fanilor și utilizatorilor șansa de a celebra Jocurilor Olimpice de la Rio 2016 printr-un număr limitat de smartphone-uri Galaxy S7 edge, ediția Jocurile Olimpice, ce urmează să fie disponibile începând cu 18 iulie. Astfel, 2.016 unități vor putea fi achiziționate de pe anumite piețe, printre care Brazilia, SUA, China, Germania și Coreea de Sud.

RIO 2016

Un comentariu la “Samsung lansează o ediție Galaxy S7 edge dedicată Jocurilor Olimpice de la RIO

  1. free logo Reply

    Ce n-au bani sa il produca in serie ?! Sau vor sa faca banii rapid si in acelasi timp testand pe piata un alt smartphone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.