21.07.2017

Ediția Comic Con din toamnă îl aduce pe Craig Parker din „Stăpânul Inelelor” în România

În perioada 11-13 noiembrie (da, tot anul acesta :D), la Romexpo, va avea loc  cea de-a cincea ediție Comic Con, iar primul actor care și-a anuntat prezența la eveniment este Craig Parker, binecunoscut publicului din Stăpânul Inelelor, acolo unde l-a interpretat pe elful Haldir.

De origine neo-zeelandeză, Parker s-a mai făcut remarcat și în serialul Spartacus, unde l-a jucat pe comandantul Claudius Glaber. Actorul îi dă ființă și Lordului Stéphane Narcisse în serialul Reign care urmărește povestea reginei Mary Stuart și care a ajuns deja la cel de-al patrulea sezon.

Craig Parker va fi prezent la East European Comic Con pentru a-și împărtăși experiențele și pentru a răspunde întrebărilor fanilor, dar și pentru poze și autografe numai pe data de 12 noiembrie. Mai mult decât atât, actorul își va sărbători ziua de naștere în România, pe această dată urmând să împlinească 46 de ani.

Craig Parker

P. S. Biletele se găsesc online pe www.eventim.ro și în magazinele Cărturești, Orange Shop, Germanos, Carrefour Băneasa și Militari, Humanitas, Vodafone și benzinăriile OMV și pot fi achiziționate la prețurile promoționale de 60 de lei pentru un abonament, 20 de lei pentru ziua de vineri, 40 de lei pentru sâmbătă și 25 de lei pentru duminică,până pe data de 31 august.

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

The Original Blue Brothers concertează în premieră în România

„Câini”, din 23 septembrie în cinematografele din țară

3 comentarii

 1. miercuri, 13 iulie 2016, 11:37

  Suna interesant.

  Răspunde
 2. miercuri, 13 iulie 2016, 12:23

  Fratia ghiulului vine in Romania. Ha ha

  Răspunde
 3. miercuri, 13 iulie 2016, 12:52

  Dar pe cineva relevant il aduce? Bine ca n-a adus si sosia lui Elvis de nu-stiu-unde…

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *