Ediția Comic Con din toamnă îl aduce pe Craig Parker din „Stăpânul Inelelor” în România

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

În perioada 11-13 noiembrie (da, tot anul acesta :D), la Romexpo, va avea loc  cea de-a cincea ediție Comic Con, iar primul actor care și-a anuntat prezența la eveniment este Craig Parker, binecunoscut publicului din Stăpânul Inelelor, acolo unde l-a interpretat pe elful Haldir.

De origine neo-zeelandeză, Parker s-a mai făcut remarcat și în serialul Spartacus, unde l-a jucat pe comandantul Claudius Glaber. Actorul îi dă ființă și Lordului Stéphane Narcisse în serialul Reign care urmărește povestea reginei Mary Stuart și care a ajuns deja la cel de-al patrulea sezon.

Craig Parker va fi prezent la East European Comic Con pentru a-și împărtăși experiențele și pentru a răspunde întrebărilor fanilor, dar și pentru poze și autografe numai pe data de 12 noiembrie. Mai mult decât atât, actorul își va sărbători ziua de naștere în România, pe această dată urmând să împlinească 46 de ani.

Craig Parker

P. S. Biletele se găsesc online pe www.eventim.ro și în magazinele Cărturești, Orange Shop, Germanos, Carrefour Băneasa și Militari, Humanitas, Vodafone și benzinăriile OMV și pot fi achiziționate la prețurile promoționale de 60 de lei pentru un abonament, 20 de lei pentru ziua de vineri, 40 de lei pentru sâmbătă și 25 de lei pentru duminică,până pe data de 31 august.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Ediția Comic Con din toamnă îl aduce pe Craig Parker din „Stăpânul Inelelor” în România”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)